Smidesvägen 27 / Tofta - Västra Gotland / Gotlands tofta / Gotland

Villa med utmärkt läge i Tofta!

Slutpris
3 025 000 kr
Boarea/biarea
143/16 kvm
Driftkostnad
39 005 kr/år
Tomtarea
1 008 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-09-05
Bostaden är såld!

Denna villa på Smidesvägen såldes av oss 2019-09-05. Se alla våra försäljningar i Gotlands tofta samt även på Smidesvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tofta - Västra Gotland är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med utmärkt läge i populära Tofta ligger detta Eksjöhus i ett och ett halvt plan. Du möts av en härlig rymd och en inbjudande öppen planlösning mellan vardagsrum, allrum och matrumsdel. Funktionellt kök med gott om arbetsytor och skåputrymme. I direkt anslutning till köket ligger det vackra uterummet som med sin generösa takhöjd och fönster i tre väderstreck verkligen ger en sommarkänsla året om. Entréplanet rymmer även badrum och två bra sovrum. Ovanvåningen är smakfullt och smart inredd med en hall med platsbyggd soffa som blir ett perfekt utrymme för spel och häng för de yngre familjemedlemmarna. På vardera sida om hallen finns de två sovrummen samt ett duschrum.

Trädgårdstomt med grönytor, uppvuxen grönska, vackra grusade och plattlagda gångar. I husets vinkel finns en trälagd altan i skyddat läge samt en stenlagd uteplats i direkt anslutning till uterummet.

Närhet till förskola och skola i Eskelhem (åk F-3) med skolskjuts ifrån området. Även förskola i Tofta invid bygdegården. Attraktivt och familjevänligt läge med närhet till vacker natur och en av Gotlands bästa sandstränder. Sommartid erbjuder Tofta god service, aktivitet och puls, här finns paddelbanor, livsmedelsbutik, restauranger och barer. Bekvämt pendlingsavstånd till Visby bra bussförbindelser. Några kilometer söderut ligger Visby GK som rankas som en av Sveriges bästa golfbanor.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.