Toftavägen 270 / Tofta - Västra Gotland / Gotlands tofta / Gotland

Enplansvilla med vidbyggt garage

Slutpris
2 150 000 kr
Boarea/biarea
117/27 kvm
Driftkostnad
27 173 kr/år
Tomtarea
2 900 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-03-16
Bostaden är såld!

Denna villa på Toftavägen såldes av oss 2018-03-16. Se alla våra försäljningar i Gotlands tofta samt även på Toftavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tofta - Västra Gotland är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trevlig och bekväm enplansvilla i Tofta med vidbyggt garage. Generöst vardagsrum i vinkel med braskamin och utgång till uterummet samt vidare till stor trälagd altan bakom skyddande plank. Tre bra sovrum varav det större har en klädkammare. Köksinredningen går i grön färgskala som bryts av med stänkskydd av svart kakel och maskiner i vitt. Här finns duschrum vid entrén och även vid sovrummen. Bägge duschrummen är nyligen renoverade, nämligen 2015 och 2016 och det senare är helkaklat.

Stor lätt sluttande trädgårdstomt med både gäststuga och förrådsbod samt fruktträd, bärbuskar och prydnadsväxter. Huset ligger indraget en bit från vägen och ligger på bekvämt avstånd från Visby med cykelväg precis intill. Även närhet till fin badstrand och en av Gotlands bästa golfbanor.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration