Östergarn Filippuse 299

Östergarn Filippuse 299

Slutpris

4 650 000 kr


Östra Gotland— Katthammarsvik— Gotland

Östergarn Filippuse 299


Slutpris
4 650 000 kr

Östra Gotland— Katthammarsvik— Gotland

Vackert kalkstenshus nära Sandvikens strand!

Nu har vi nöjet att förmedla denna fantastiskt fina fastighet på Östergarnslandet med Sandviken, en av Gotlands finaste sandstränder som granne. Ett mycket fint och smakfullt renoverat kalkstenshus med bl.a. trägolv, djupa fönsternischer och vackra pardörrar med smidesornament precis som sig bör i den här typen av hus. På bottenvåningen ryms ett stort kök med lantlig känsla, ett vardagsrum med en imponerande öppen spis och djupa fönster åt tre håll, sovrum, matrum/hall, rymlig hall/entré och ett stilrent modernt duschrum. En trappa upp ryms ytterligare tre rymliga sovrum, ett allrum med takkupor och fin vy ner mot havet och ett charmigt badrum. Det finns således två nyrenoverade badrum i detta hus. Bostaden har vattenburen värme via jordvärmepump. Nyare kommunalt V/A system med avsaltat havsvatten.

På fastigheten finns även den gamla smedjan som renoverats och inretts på ett mycket tilltalande sätt och nyttjas idag som ett fullt utrustat boende. Storstuga med köksdel, slipat betonggolv, kamin och vackra fönster mot trädgården. Byggnaden inrymmer även ett duschrum och ovanvåning med allrum/sovloft och utgång till balkong. På fastigheten finns även ett gästhus "skrivarlya" om ca 10 m² med rum och sovloft.

Den härliga tomten om 3 061 m² omgärdas till större delen av en vacker Gotlandstun samt en insynsskyddande häck mot vägen.

Oavsett om du drömmer om ett permanentboende eller ett rymligt fritidshus på Östergarnslandet med närhet till havet så är detta ett fantastiskt tillfälle!

Varmt välkommen på visning!


Boarea
177 kvm
Driftkostnad
36 996 kr/år
Tomtarea
3 061 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2021-05-14

Mäklarhuset Gotland

Denna fritidshus på Östergarn Filippuse såldes av oss 2021-05-14. Se alla våra försäljningar i Katthammarsvik samt även på Östergarn Filippuse.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.