Lärbro Norder-Ire 3840

Lärbro Norder-Ire 3840

Slutpris

2 650 000 kr


Lärbro— Gotland

Lärbro Norder-Ire 3840


Slutpris
2 650 000 kr

Lärbro— Gotland

Fin 1,5-plansvilla i Norder-Ire!

Välkommen till denna vackra fastighet i Norder-Ire med ogenerat och naturskönt läge. Både trädgård och byggnader ger ett välvårdat och välkomnande intryck. Den lilla charmiga veranda vid groventrén tar dig via den funktionella tvättstugan vidare in i köket. Här möts du av ett modernt kök med lantlig känsla tack vare synliga takbjälkar, pärlspont på väggar och rustik tegel bakom spis och diskbänk. Från köket når du även det inglasade uterummet som inger en känsla av ett orangeri. För övrigt erbjuder entréplanet vardagsrum, sovrum, duschrum, klädkammare och en rymlig hall innanför finentrén. På ovanvåningen finns ett stort ljust allrum, två bra sovrum samt ett badrum.

Den väl tilltagna tomten som ligger inbäddad i vacker grönska erbjuder gott om plats för spel, lek och egna odlingar. Här finns även en garagebyggnad med vidbyggd carport, en röd liten gäststuga, en vacker vitputsad jordkällare som tillsammans med huvudbygganden utgör en fin gårdsbild.

Från Norder-Ire har du ca. 6 km till Lärbro samhälle med en året-runt-öppen livsmedelsbutik och en pizzeria sommartid. Ca. 10 km bort ligger populära Valleviken med sandstrand, restaurang och den gamla hamnen. Även den motorintresserade kan få sitt lystmäte tillgodosett på Gotland Ring, en racingbana som ligger ca 4 km norr om Lärbro.


Boarea
136 kvm
Driftkostnad
25 618 kr/år
Tomtarea
2 774 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-08-28

Mäklarhuset Gotland

Denna villa på Lärbro Norder-Ire såldes av oss 2019-08-28. Se alla våra försäljningar i Lärbro samt även på Lärbro Norder-Ire.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.