Lärbro Norder-Ire 3840 / Lärbro / Gotland

Fin 1,5-plansvilla i Norder-Ire!

Slutpris
2 650 000 kr
Boarea
136 kvm
Driftkostnad
25 618 kr/år
Totalareal
2 774 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-08-28
Bostaden är såld!

Denna villa på Lärbro Norder-Ire såldes av oss 2019-08-28. Se alla våra försäljningar i Lärbro samt även på Lärbro Norder-Ire

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lärbro Norder-Ire är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna vackra fastighet i Norder-Ire med ogenerat och naturskönt läge. Både trädgård och byggnader ger ett välvårdat och välkomnande intryck. Den lilla charmiga veranda vid groventrén tar dig via den funktionella tvättstugan vidare in i köket. Här möts du av ett modernt kök med lantlig känsla tack vare synliga takbjälkar, pärlspont på väggar och rustik tegel bakom spis och diskbänk. Från köket når du även det inglasade uterummet som inger en känsla av ett orangeri. För övrigt erbjuder entréplanet vardagsrum, sovrum, duschrum, klädkammare och en rymlig hall innanför finentrén. På ovanvåningen finns ett stort ljust allrum, två bra sovrum samt ett badrum.

Den väl tilltagna tomten som ligger inbäddad i vacker grönska erbjuder gott om plats för spel, lek och egna odlingar. Här finns även en garagebyggnad med vidbyggd carport, en röd liten gäststuga, en vacker vitputsad jordkällare som tillsammans med huvudbygganden utgör en fin gårdsbild.

Från Norder-Ire har du ca. 6 km till Lärbro samhälle med en året-runt-öppen livsmedelsbutik och en pizzeria sommartid. Ca. 10 km bort ligger populära Valleviken med sandstrand, restaurang och den gamla hamnen. Även den motorintresserade kan få sitt lystmäte tillgodosett på Gotland Ring, en racingbana som ligger ca 4 km norr om Lärbro.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.