Lärbro Tängelgårde 1771

Lärbro Tängelgårde 1771

Slutpris

1 940 000 kr


Lärbro - Norra Gotland— Lärbro— Gotland

Lärbro Tängelgårde 1771


Slutpris
1 940 000 kr

Lärbro - Norra Gotland— Lärbro— Gotland

Lantlig idyll i lummigt läge!

En lantlig idyll med vitmålat bostadshus och fin gårdsbild som omgärdas av fruktträd, häckar, skogsparti och rödmålade ekonomibyggnader med vita knutar. Bostadshuset är uppfört i vinkel och omfattar modernt kök med vit skåpinredning, vardagsrum med värmande öppen spis, sovrum, duschrum samt ytterligare sovrum på vinden.

Kring bostadshuset finns flertalet äldre fruktträd och lummig trädgårdstomt som inbjuder till trevlig samvaro och mot vägen skyddar en grönskande ridå. Mellan bostadshuset och ekonomibyggnaderna är det en stor öppen gårdsplan med plats för lek och spel. Ladugård med gott om plats för förvaring eller hobbyverksamhet. Bakom vedbod finns bärbuskar i form av krusbär, vinbär och bakom ladugården finns även vinrankor fina druvor och plats för egen odling.

Västra delen av tomten utgörs av ett vackert skogsparti där man röjt upp stigar för att möjliggöra vandring i skuggan och njuta av växtligheten. Nyare 2-kammaravlopp med infiltration för gråvatten samt torrtoa vidbyggt vedboden. Även mindre friggebod där släkt och vänner inhyses sommartid. In till Lärbro samhälle med affär och restaurang är det ca 6 km.

Fastigheten säljes med friskrivningsklausul, inventarier ingår i köpet.

Välkommen på visning i lantligt, lummigt och mysigt läge!


Boarea/biarea
70/12 kvm
Driftkostnad
13 995 kr/år
Tomtarea
9 125 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2022-06-17

Mäklarhuset Gotland

Denna villa på Lärbro Tängelgårde såldes av oss 2022-06-17. Se alla våra försäljningar i Lärbro samt även på Lärbro Tängelgårde.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.