Rute Valleviksvägen 22

Rute Valleviksvägen 22

Slutpris

1 850 000 kr


Rute - Nordöstra Gotland— Lärbro— Gotland

Rute Valleviksvägen 22


Slutpris
1 850 000 kr

Rute - Nordöstra Gotland— Lärbro— Gotland

Charmig fastighet i Rute med renoveringsbehov

Charmig fastighet i Rute på vägen ned mot Vallevikens hamn. Friliggande 1,5-plans hus om 3 rum och kök med stor uppvuxen trädgårdstomt med gästhus och uthus i form av ett gammalt stall. Här finns tillfälle för dig som vill renovera och sätta din egen prägel på husen. På entréplanet kan man välja mellan att gå in via hallen eller uterummet. Uterummet har vackra dubbeldörrar med ett generöst tilltagen yta. Hallen har sin ingång under entrétak. Vidare finns dom sociala ytorna på detta plan såsom kök, vardagsrum och duschrum. Övervåningen inrymmer hall samt två sovrum.

Tomten har en yta om 4 560 m², uppvuxen och charmig med ängeskaraktär med hassel och ek. Stora ytor för spel, lek eller odling. Gäststugan är rymlig med kök, vardagsrum, sovrum och duschrum med toalett. Här ligger också ett litet gammalt stall som idag används som förråd och till vedförvaring.

Rute socken ligger nordost om Slite med Fardume träsk och Valleviken i söder och omfattar också några öar som Furillen och Skenholmen.

Observera att friskrivningsklausul tillämpas i denna fastighetsaffär.


Boarea
60 kvm
Driftkostnad
29 187 kr/år
Tomtarea
4 560 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2023-11-06

Mäklarhuset Gotland

Denna villa på Rute Valleviksvägen såldes av oss 2023-11-06. Se alla våra försäljningar i Lärbro samt även på Rute Valleviksvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.