Signalgatan 13 D / Visby - Signalen / Visby / Gotland

Mycket fräsch och bra planerad 3:a!

Boarea
74 kvm
Avgift
3 621 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Signalgatan såldes av oss 2019-10-04. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Signalgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Visby - Signalen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna fräscha och totalrenoverade 3:a i mycket bra skick och med hög standard. Lägenheten har ett kanonläge på Signalgatan. Du möts av en ljus och trevlig planlösning om 74 m² med väl tilltagna rum. Från vardagsrummet når du den inglasade balkongen i västerläge med sol hela eftermiddagen och kvällen. Intill vardagsrummet finns köket med öppna ytor och matplats för 4-6 personer. Rymligt duschrum med klinkergolv och golvvärme samt kaklade väggar. Vill man inte gå ner till tvättstugan som ligger i trapphus 13 A så finns det en egen tvättmaskin i duschrummet.

Hela lägenheten har renoverats smakfullt och modernt under de senaste åren med genomgående snygga och påkostade ytskikt och materialval.

I källaren finns förråd, cykelförråd samt en stor och fräsch tvättstuga med torkrum i trapphus 13 A.

Mycket lugnt och trivsamt bostadsområde på söder med närhet till livsmedelsbutik, pizzeria, träningsanläggning, fina strövområden samt bra bussförbindelser.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.