Snäckgärdsvägen 56

Snäckgärdsvägen 56


Visby - Snäck— Visby— Gotland

Snäckgärdsvägen 56



Visby - Snäck— Visby— Gotland

Snäck - fantastisk havsutsikt!

Mycket välkomna till lägenhet nr. 311, en 3:a om 60 m² på Snäck med härlig havsutsikt från den stora balkongen. Vardagsrum och kök i öppen planlösning och stort glasparti mot balkong som löper utmed havssidan. Rymligt duschrum. Vidare finns 2 bra sovrum.

Från Snäck finns en 3 km vacker strandväg och cykel/gångbana som leder in till Visby Centrum och ringmuren. Direkt utanför lägenheten kan du kliva på bussen som går direkt till stadskärnan. Från balkongen har du fin utsikt över havet och Flundrevikens småbåtshamn. När du blir badsugen väljer du mellan ett dopp i havet eller i poolen uppe på takterrassen. Föreningen har egen tennisbana vid poolen. I närområdet finns flera strandnära restauranger. Området har många fina promenadstråk längs klint eller kärleksstig.

Tvättstuga och förråd nere vid garaget med hiss hela vägen ner.

Mån.avg: 4 598 kr inkl. värme, vatten och fiber.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
60 kvm
Avgift
4 598 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2022-08-19

Mäklarhuset Gotland

Denna lägenhet på Snäckgärdsvägen såldes av oss 2022-08-19. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Snäckgärdsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.