S:t Göransgatan 31 / Visby - Norderstrand / Visby / Gotland

Slutpris
2 850 000 kr
Boarea
56 kvm
Avgift
4 565 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-07-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på S:T Göransgatan såldes av oss 2019-07-24. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på S:T Göransgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Visby - Norderstrand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bekvämt boende i fullt utrustad lägenhet på Resort Visby. Lägenheten har egen entré och en stor trälagd altan med utsikt över området och havet. Stora skjutbara fönsterpartier gör att terrassen känns som en förlängning av allrummet och ger samtidigt härligt ljusinsläpp. Innanför ligger sovrum med förvaring , ett mindre sovrum och det helkaklade duschrummet. Köket och allrummet har öppen planlösning. I köpet ingår all inredning såväl inomhus som utomhus så det är bara att börja bo och njuta. Lägenheten har totalt 7 bäddar. Två i vardagsrummet i bäddsoffa, två i stora sovrummet och tre i lilla sovrummet i våningsäng med utdragbar säng under.

När du inte själv använder lägenheten så sköter hotelloperatören om uthyrning och du får del av intäkterna och får således ett billigt boende. Som ägare har du även tillgång till utomhuspool, gym, gratis parkering samt sommartid finns restaurang att tillgå. Njut av havet, solnedgången och den fina naturen som omger området med Galgberget som en kuliss österut. Gångavstånd till innerstaden och Visbys centrala delar. Vid entrén finns ett förråd.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.