Stenkumlaväg 30 / Signalen - Visby söder / Visby / Gotland

Rymlig 1:a i Signalenområdet!

Slutpris
1 450 000 kr
Boarea
43.5 kvm
Avgift
2 247 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-08-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stenkumlaväg såldes av oss 2019-08-20. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Stenkumlaväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Signalen - Visby söder är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En halvtrappa upp på Stenkumlaväg 30 hittar du denna rymliga och välplanerade 1:a. Här finns ett väl tilltaget kök med plats för både matmöbel och en liten arbetshörna om så önskas. Vardagsrummet har sovalkov och fransk balkong. I hallen finns en garderobsvägg som erbjuder gott om förvaring.

Lugnt och trivsamt bostadsområde i södra Visby med bekvämt avstånd till bl a innerstaden, hamnen, bussförbindelser, strövområden, restauranger och livsmedelsbutiker.

Mån.avg. 2 247 kr.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Väte Roma Barlingbo Vänge Ljugarn Klintehamn

Mellersta Gotland med både kultur, sandstränder, raukar och shopping. Du finner bla orten Roma med sin ruin av en romansk 1200-talskyrka som var sommar blir till en friluftsteater. Romateatern är en populär tillställning som lockar både skådespelare och en bred publik till sina föreställningar. Vidare mot Ljugarn så finner du öns äldsta badort med en härlig sandstrand, idylliska hus och småvägar, restauranger mm. På andra sidan finner du Klintehamn, där du bla kan ta båten till Karlsöarna.

..

..

..

..

..

..

..

..

Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.