Terra Novavägen 72

Terra Novavägen 72

Slutpris

2 754 000 kr


Terra Nova— Visby— Gotland— Nyproduktion

Terra Novavägen 72


Slutpris
2 754 000 kr

Tillhör projekt Brf Kopparslagaren
Terra Nova— Visby— Gotland— Nyproduktion

Nyproduktion Terra Nova

4:a på Terra Nova i kvarteret Kopparslagaren. Lägenheten med radhuskänsla har egen uteplats vid entrén som ligger ovanpå det rymliga förrådet.

Lägenheten är yteffektiv med rejäl takhöjd och med ett modernt ljust snitt där kök och badrum ligger centralt. Badrummet är helkaklat och övriga utrymmen har trägolv med stora fönster för fint ljusinsläpp. Möbleringen blir enklare då lägenheterna inte har radiatorer utan uppvärmning och ventilation sker via luftburen värme med lägenhetsbaserade värmeväxlare.

Området ligger på Terra Nova i östra Visby helt naturnära och alldeles intill Terra Novaskolan som har elever från förskola till årskurs 6. På bekvämt avstånd finns också handelsområdet Stenhuggaren med livsmedelsaffärer och övrig handel.


Boarea
81 kvm
Avgift
4 654 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2024-06-06

Mäklarhuset Gotland

Denna lägenhet på Terra Novavägen såldes av oss 2024-06-06. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Terra Novavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.