Guldflyvägen 23 / Åled / Halmstad

Högt belägen suterängvilla i Åled!

Slutpris
2 350 000 kr
Boarea/biarea
140/30 kvm
Totalareal
559 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2019-04-08
Bostaden är såld!

Denna villa på Guldflyvägen såldes av oss 2019-04-08. Se alla våra försäljningar i Åled samt även på Guldflyvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åled är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I övre delen av Åled finns nu Guldflyvägen 23 till salu. Suteränghuset är beläget näst längst in på en återvändsgata och i yttersta raden vilket resulterar i en fri baksida. Det höga läget på villan gör att man får en härlig utsikt mot skog och natur. Invändigt mäter villan 140 + 30 kvm och fördelar sig över fem sovrum, bastu, wc, helkaklat badrum, vardagsrum och kök med matplats. Utvändigt finns uteplatser både på framsidan och baksidan i form av stensatt uteplats, balkong och inglasad altan. Bilen ställs bekvämt på den stensatta uppfarten eller i garaget som även erbjuder bra förvaring i en förrådsdel.

Åled som samhälle kan stoltsera med en ombyggd och nyrenoverad skola som tar hand om alla barn mellan 6-13 år. Här finns även en livsmedelsbutik som är ombud för bl.a. Posten, en distriktssköterskemottagning samt en pizzeria och man pendlar in till centrala Halmstad på mindre än 15 min. Välkommen på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration