Gustav Alberts väg 19

Gustav Alberts väg 19


Åsa - Kläppa— Åsa— Kungsbacka

Gustav Alberts väg 19Åsa - Kläppa— Åsa— Kungsbacka

Modernt och välplanerat boende med ett trivsamt och tryggt läge

Välkommen till ett mycket väl omhändertaget hus i ett lugnt villaområde. Detta hem erbjuder fräscha ytskikt, en härlig atmosfär och behagliga färgval.
Här finns mycket att tycka om!

Den sköna känslan möter dig redan i hallen där det finns gott om plats för familjens ytterkläder. Vidare finns ett modernt och charmigt kök, tre bra sovrum, två badrum och ett mysigt och rymligt vardagsrum. Här finns också en skön eldstad att njuta av eller om man hellre vill få känslan av att "sitta ute" men inne i det härliga uterummet. Den inredda loftvåningen är den perfekta platsen för häng och TV-mys för hela familjen.

Utomhusmiljön är lika härlig och spännande som inomhusmiljön. Den kuperade och ljusa trädgården erbjuder gräsyta, diverse fina planteringar och stenläggningar. Här finns flera härliga altaner med sol från morgon till kväll. Vid behov av hemmakontor finns den moderna gäststugan som även fungerar utmärkt för övernattande gäster eller tonåringar.
Här finns något för alla!

I Åsa - Kläppa ligger detta omtyckta område. På trygga gång- och cykelvägar nås på några minuter Åsa station för pendling, Åsa Gårdsskola och centrum för diverse service. Här på Gustav Alberts väg 19 är det bekvämt och lätt för hela familjen att trivas!
Välkommen på visning.


Boarea
110 kvm
Driftkostnad
50 953 kr/år
Tomtarea
905 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-11-05

Mäklarhuset Åsa

Denna villa på Gustav Alberts väg såldes av oss 2023-11-05. Se alla våra försäljningar i Åsa samt även på Gustav Alberts väg.

Boka värdering
Cissi Tuorilin
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad