Sikstigen 3A / Årnäshalvön / Åskloster / Varberg

Högt och vackert med utsikt över Klosterfjorden!

Slutpris
3 425 000 kr
Boarea
69 kvm
Driftkostnad
24 805 kr/år
Totalareal
1 284 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-05-02
Bostaden är såld!

Denna villa på Sikstigen såldes av oss 2019-05-02. Se alla våra försäljningar i Åskloster samt även på Sikstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Årnäshalvön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till ett kvadratsmart boende vid havet. Det här huset går bra att bo i året om men kan naturligtvis också användas som fritidsboende. Fint fördelad planlösning med kök och vardagsrum i öppen planlösning med ryggåstak och stora fönsterpartier för ljus och rymd. Dessutom en härlig braskamin att njuta av. Här finns 3 sovrum och ett badrum med både tvättmaskin och torktumlare.
Fastigheten är belägen på stor friköpt hörntomt, på lugn gata och angränsar till både skogsdunge och naturmark. På entrésidan finns en stensatt uteplats inramad av vacker avenbok och på baksidan av huset sträcker sig en generös träaltan med en underbar vy med havsutsikt. På tomten finns även en isolerad gäststuga och en redskapsbod. Plats för några bilar på uppfarten. Längst ner på tomten finns en större gräsplätt, den perfekta lekplätten, alternativt en given skaparmöjlighet för en trädgårdsoas. Här finns även vackert berg i dagen och tomten omgärdas av avenbockhäck nästan hela vägen om.
På Årnäshalvön finns flertalet småbåtshamnar och både stora och små badplatser. Till Varberg har du ca 20 minuters bilfärd.
Huset är besiktigat och ett besiktningsprotokoll finns tillgängligt hos fastighetsmäklaren.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Årnäshalvön

Cirka 12 km norr om Varberg ligger Årnäshalvön, här finns huvudsakligen sommarbebyggelse men även permanentboende. Halvön bjuder på ett antal badställen och småbåtshamnar.

Nöje

På Årnäshalvön finns flertalet restauranger så som Espeviksgården, som serverar thaimat men har även uthyrning av rum och stugor. Strax söder om Årnäshalvön ligger Kärradal som har trevliga restauranger – Fridas Restaurang som även har live-framträdanden under sommaren och Restaurang Fyren. I Varbergs centrum finns ett stort utbud både av affärer, galleria och restauranger.

Sport och fritid

På Årnäshalvön finns fina promenadstråk och motionsspår.

Kommunikation

Bussförbindelse finns till Varberg. Till Varbergs centrum är det cirka 14 km och det tar runt 20 minuter med bil.

Familjeliv

Strax söder om Årnäs ligger Skeppets förskola och strax norr om Årnäs ligger Åskloster förskola. Närmaste grundskolor är Bläshammar skola och Derome skolan.

Tips & inspiration