Sikstigen 3A / Årnäshalvön / Åskloster / Varberg

Högt och vackert med utsikt över Klosterfjorden!

Slutpris
3 425 000 kr
Boarea
69 kvm
Driftkostnad
24 805 kr/år
Totalareal
1 284 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-05-02
Bostaden är såld!

Denna villa på Sikstigen såldes av oss 2019-05-02. Se alla våra försäljningar i Åskloster samt även på Sikstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Årnäshalvön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till ett kvadratsmart boende vid havet. Det här huset går bra att bo i året om men kan naturligtvis också användas som fritidsboende. Fint fördelad planlösning med kök och vardagsrum i öppen planlösning med ryggåstak och stora fönsterpartier för ljus och rymd. Dessutom en härlig braskamin att njuta av. Här finns 3 sovrum och ett badrum med både tvättmaskin och torktumlare.
Fastigheten är belägen på stor friköpt hörntomt, på lugn gata och angränsar till både skogsdunge och naturmark. På entrésidan finns en stensatt uteplats inramad av vacker avenbok och på baksidan av huset sträcker sig en generös träaltan med en underbar vy med havsutsikt. På tomten finns även en isolerad gäststuga och en redskapsbod. Plats för några bilar på uppfarten. Längst ner på tomten finns en större gräsplätt, den perfekta lekplätten, alternativt en given skaparmöjlighet för en trädgårdsoas. Här finns även vackert berg i dagen och tomten omgärdas av avenbockhäck nästan hela vägen om.
På Årnäshalvön finns flertalet småbåtshamnar och både stora och små badplatser. Till Varberg har du ca 20 minuters bilfärd.
Huset är besiktigat och ett besiktningsprotokoll finns tillgängligt hos fastighetsmäklaren.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration