Tranvägen 17 / Espevik / Åskloster / Varberg

Häftig villa eller stuga med rymd & öppenhet. Högt läge, havsutsikt och välskött friköpt tomt.

Slutpris
3 275 000 kr
Boarea/biarea
80/20 kvm
Driftkostnad
23 805 kr/år
Totalareal
1 121 kvm
Rum
3 rum (1 sovrum)
Såld
2019-08-21
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Tranvägen såldes av oss 2019-08-21. Se alla våra försäljningar i Åskloster samt även på Tranvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Espevik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett unikt hus med annorlunda och härlig planlösning. Rymd och ljus genomsyrar huset med stora fönsterpartier och flertalet utgångar till trädgård och uteplatser. Entréplan med rymlig hall, helkaklat badrum, tvättstuga, klädkammare (alternativt litet sovrum), kök i mitten av huskroppen med matrum på ena sidan och vardagsrum i etage med två steg ner åt andra hållet. En trappa upp finns ett allrum, avdelat med sovrum, klädkammare och toalett. Möjlighet till fler sovrum finns. Flera stensatta altaner i olika etage i trädgården. Fiber finns. Trädgården är en ytterst välskött trädgårdstomt med grön gräsmatta utan maskrosor och berg i dagen med utkiksplats. Här finns vackert magnoliaträd, trollhassel och mängder av buskar och perenner. Isolerad gäststuga och ett friliggande förråd med en kall del och en isolerad del. Grusad parkering för 2 bilar. I Espevik bor du vackert med närhet till hav, natur, sandstrand och bad från badstege eller stenar. Har du båt finns några småbåtshamnar. Till Varberg har du ca 16 km, Göteborg ca 70 km och Borås ca 85 km.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Årnäshalvön

Cirka 12 km norr om Varberg ligger Årnäshalvön, här finns huvudsakligen sommarbebyggelse men även permanentboende. Halvön bjuder på ett antal badställen och småbåtshamnar.

Nöje

På Årnäshalvön finns flertalet restauranger så som Espeviksgården, som serverar thaimat men har även uthyrning av rum och stugor. Strax söder om Årnäshalvön ligger Kärradal som har trevliga restauranger – Fridas Restaurang som även har live-framträdanden under sommaren och Restaurang Fyren. I Varbergs centrum finns ett stort utbud både av affärer, galleria och restauranger.

Sport och fritid

På Årnäshalvön finns fina promenadstråk och motionsspår.

Kommunikation

Bussförbindelse finns till Varberg. Till Varbergs centrum är det cirka 14 km och det tar runt 20 minuter med bil.

Familjeliv

Strax söder om Årnäs ligger Skeppets förskola och strax norr om Årnäs ligger Åskloster förskola. Närmaste grundskolor är Bläshammar skola och Derome skolan.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.