Mjöhult 216 / Mjöhult, Gunnarp / Ätran / Falkenberg

Idylliskt läge vid sjö i Hallands inland!

Slutpris
1 400 000 kr
Boarea/biarea
130/40 kvm
Driftkostnad
36 100 kr/år
Tomtarea
2 340 kvm
Rum
5 rum
Såld
2019-08-22
Bostaden är såld!

Denna villa på mjöhult såldes av oss 2019-08-22. Se alla våra försäljningar i Ätran samt även på mjöhult

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mjöhult, Gunnarp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I Mjöhult, vid Gunnarp och Ätran i Hallands vackra inland, ligger denna mysiga 1,5 plansvilla. Läget är som hämtat ur en tavla med en helt makalös utsikt över Björksjön och intilliggande skog. Denna vy är även den man möts av när man går ut på balkongen ifrån sovrummet på ovanvåningen. Förutom läget så finns här mycket som är värt att lyfta fram. Här finns bl.a. ett trevligt kök med plats för matbord, badrummet gjordes om för 10-15 år sedan och är fräscht med golvvärme och här finns både flera sovrum, mysiga uteplatser, gäststuga samt badtunna.
Ett smultronställe på landet där närheten till naturen, lugnet i en liten by och möjligheten att sätta sin egen prägel på detta fina ställe är några av de största fördelarna.
Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Mjöhult

Mindre och trivsam bygd mitt i underbar halländsk natur!

Natur

Mjöhult strax utanför Gunnarp ligger på den halländska skogslandsbygden. Här har man oslagbar närhet till skog, fiske, jakt och fina vandringsleder. De djupa skogarna bjuder på fin bär- & svampplockning (om man hittar de små rackarna), ett stort djurliv och vacker miljö. Vattendrag finns på många ställen i trakterna kring Gunnarp, t.ex. Ätran, Eseredsjön, Lyngsjön och Fegensjön men bara i Krogsered finns hela 32 st sjöar!

Ett liv i rörelse!

Inte långt ifrån Mjöhult ligger Ätran som bjuder på ett enorm utbud gällande fritidsaktiviteter och motion. Bl.a. finns där en friluftsanläggning med längdskidåkning, luftgevärsskytte, skidskytte, motionsspår, fotbollsplaner och möjligheter till övernattning. I Ätran finns även utomhusbad, idrottshall och självklart möjligheter till fiske och kanotpaddling. Fiske är populärt både i Eseredsjön och i Ätran vars å rinner igenom just Ätran ut mot kusten via Falkenberg och ut i havet.

Att göra

I Gunnarp finns en bygdegård som används flitigt till bl.a. dans under vinterhalvåret och på dansbanan i Ätran, Sjöviken anordnas dans hela sommaren. Vid flera av vattendragen i området finns grillplatser och badplatser. Det går även både cykel- & ridleder i närområdena. Ca 20 km från Gunnarp hittar vi Gekås, norra Europas största varuhus och nordens största turistmål.

Familjeliv

Närmsta tätort från Mjöhult och Gunnarp är Ätran där det finns både förskolor och F-5 skolan Ätranskolan. Närmsta högstadieskola är Apelskolan i Ullared. Området är lugnt och omtyckt bland alla åldrar.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.