Släps Högåsväg 10

Släps Högåsväg 10

Slutpris

3 295 000 kr


Billdal— Kungsbacka

Släps Högåsväg 10


Slutpris
3 295 000 kr

Billdal— Kungsbacka

På en vacker trädgårds- och naturtomt med lugnt och soligt läge ligger detta mycket trivsamma hus i Billdal.

Bostaden är fördelad över ett ljust och rymligt kök som renoverats med moderna vitvaror samt granitskiva. Här finns det gott om plats för ett stort köksbord invid fönster mot den omgivande naturen. Via köket tar vi oss ut på den fina träaltanen i soligt läge med rogivande utsikt över ängarna. På entréplan finner vi även två stycken fina sovrum med platsbyggd förvaring för kläder och linnen och en gästtoalett praktiskt belägen i hallen. Vardagsrummet rymmer en härlig soffgrupp och har mycket fönster för fint ljusinsläpp. Här finns även en vacker, öppen spis som sprider både värme och en härlig känsla.
På källarplan erbjuds ett stort allrum som kan agera som sovrum eller ett utmärkt rum för en hemmabio. Här finns även ett rymligt badrum renoverat 2008 med en stor duschhörna i glas samt tvättavdelning med praktisk arbetsbänk. Förvaring erbjuds i ett rymligt förråd.

Här bor ni omgivna av en fantastisk miljö med cykelavstånd till hav och salta bad, skola, barnomsorg och ett brett serviceutbud på Kungsporten samt något mindre men mycket trivsamma Kullaviks centrum. Skolbussen kör barnen till Kullaviksskolan vilket gör vardagslivet bekvämt.

Detta är en boendemiljö för er som värdesätter livet på landet, men som ändå vill bo nära kommunikationer, stan och dess bekvämligheter.


Boarea/biarea
69/52 kvm
Driftkostnad
36 942 kr/år
Tomtarea
1 585 kvm
Rum
4 rum
Såld
2019-02-05

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.