Rönnvägen 1 / Bua / Varberg

Välskött familjevilla i Bua

Slutpris
3 000 000 kr
Boarea
128 kvm
Driftkostnad
24 539 kr/år
Totalareal
481 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-08-22
Bostaden är såld!

Denna villa på Rönnvägen såldes av oss 2019-08-22. Se alla våra försäljningar i Bua samt även på Rönnvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bua är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Rönnvägen i trivsamma Bua planeras nu en försäljning av en fint renoverad och trevlig familjevilla med öppna sociala ytor. Innanför entrédörren möts du av en välkomnande entréhall med klinker och gott om yta för möblering. I anslutning till hallen finns ett nyrenoverat, helkaklat badrum. Vidare in flödar ljuset från två väderstreck genom vardagsrummet och matsalen däremellan planlösningen är öppen. I det fullutrustade köket finns matplats och innanför denna finner vi tvättstugan. På bottenplan finns idag ett sovrum med skjutdörrsgarderober och plats för dubbelsäng och för den som behöver fler sovrum görs matsalen enkelt om till ännu ett. En våning upp kan familjen ha sin privata sfär med två barnrum, ett föräldrasovrum med smart förvaringslösning, allrum och badrum. Trädgården erbjuder ytor för lekfulla barn och både på framsidan och baksidan av huset finns altandäck för soliga stunder och ett inglasat uterum för kylslagna sommarkvällar. Bilarna parkerar du enkelt på någon utav de två uppfarterna, i carporten eller i det rymliga garaget med delvis inrett loft. Välkommen till ett boende med närhet till skola, förskola, affär och hav!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Bua

Bua är en tätort i Varbergs kommun och är beläget vid kusten på en halvö cirka 20 km norr om centralorten Varberg. Här börjar skärgården som fortsätter norr ut. Bua var från början ett fiskeläge och Bua är fortfarande ett av länets största fiskelägen.

Nöje

I Bua ligger Restaurang Marina som erbjuder lunchbuffé bestående av 8 olika kinesiska- och thailändska rätter eller om man vill äta från lunchmenyn serveras husmanskost. På kvällar serveras det utefter a la carté menyn. För den fiske-intresserade finns Fiskemuseet i Bua ligger beläget i en av hamnens äldsta byggnader. Museet, som välkomnade sina första besökare 1997, rymmer bland annat samlingar av fiskeredskap, båtmodeller och fotografier från 1900-talet.

Sport och fritid

På Västkustvallen spelar Buas fotbollslag Bua IF sina hemmamatcher.

Kommunikation

Till Bua tar det cirka 25 minuter med bil och körsträckan är, om du kör via motorvägen, 2,5mil. För den som föredrar buss går linje 615 mellan Varberg och Bua. Resan tar cirka 40 minuter.

Familjeliv

I Bua finns en F-9-skola som heter Buaskolan och de två förskolorna Fyren, Applagården.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.