Rönnvägen 1

Rönnvägen 1

Slutpris

3 000 000 kr


Bua— Varberg

Rönnvägen 1


Slutpris
3 000 000 kr

Bua— Varberg

Välskött familjevilla i Bua

På Rönnvägen i trivsamma Bua planeras nu en försäljning av en fint renoverad och trevlig familjevilla med öppna sociala ytor. Innanför entrédörren möts du av en välkomnande entréhall med klinker och gott om yta för möblering. I anslutning till hallen finns ett nyrenoverat, helkaklat badrum. Vidare in flödar ljuset från två väderstreck genom vardagsrummet och matsalen däremellan planlösningen är öppen. I det fullutrustade köket finns matplats och innanför denna finner vi tvättstugan. På bottenplan finns idag ett sovrum med skjutdörrsgarderober och plats för dubbelsäng och för den som behöver fler sovrum görs matsalen enkelt om till ännu ett. En våning upp kan familjen ha sin privata sfär med två barnrum, ett föräldrasovrum med smart förvaringslösning, allrum och badrum. Trädgården erbjuder ytor för lekfulla barn och både på framsidan och baksidan av huset finns altandäck för soliga stunder och ett inglasat uterum för kylslagna sommarkvällar. Bilarna parkerar du enkelt på någon utav de två uppfarterna, i carporten eller i det rymliga garaget med delvis inrett loft. Välkommen till ett boende med närhet till skola, förskola, affär och hav!


Boarea
128 kvm
Driftkostnad
24 539 kr/år
Tomtarea
481 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-08-22

Mäklarhuset Varberg

Denna villa på Rönnvägen såldes av oss 2019-08-22. Se alla våra försäljningar i Bua samt även på Rönnvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.