Tulpanvägen 8

Tulpanvägen 8

Slutpris

3 350 000 kr


Bua— Varberg

Tulpanvägen 8


Slutpris
3 350 000 kr

Bua— Varberg

Renoverat kedjehus med trädgård och altan i söderläge!

Välkommen till vackra Bua och Tulpanvägen 8, ett snart färdigrenoverat kedjehus med 4 sovrum och möjlighet till fler. Huset har en praktisk och rymlig planlösning och ligger bra i området med trädgård och stor altan i söderläge. Ett grönområde angränsar till den lättskötta tomten och skapar en luftig känsla på baksidan av huset.

Entréplan bjuder på hall, ett stilrent kök med rostfria vitvaror (2015), ett helkaklat badrum (2017), renoverad tvättstuga, 2 sovrum och renoverat vardagsrum med nytt fönsterparti ut mot den stora nya altanen. Utöver detta finns en helrenoverad ovanvåning (2019) med allrum, 2 stora sovrum och en helt ny toalett (2021).

Utvändigt har huset fått nya gavelspetsar, södergaveln har nu målat tegel, nya fönster och ny ytterdörr till groventrén. Garaget är totalrenoverat med ny fasad, nytt tak, nya fönster och invändigt är det ny gips överallt. Ny stensättning längs med garaget. 2 nyare luft-luftvärmepumpar finns, en på varje våningsplan.

Det som återstår i framtida renovering är bland annat ytskikt i ett sovrum på entréplan, fortsätta måla teglet samt byta entrédörr, yttertak och 2 fönster som fortfarande är original. En stensatt uppfart hade blivit snyggt också.

Från huset tar du dig lätt ner till den mysiga småbåtshamnen med röda sjöbodar på rad längs bryggan. I hamnen finns även en badstege, utmärkt krabbfiske, populär uppställningsplats för husbilar mm. Tar du sikte mot fyren passerar du bastun man kan hyra och promenaden fortsätter ut mot den storslagna naturen där klipporna går ner i havet.

Bua är ett naturskönt fiskläge med historia och erbjuder en trygg boendemiljö med närhet till lekplats, förskola, skola, affär, idrottshall, flertalet badplatser mm. Varmt välkommen på visning!


Boarea
118 kvm
Driftkostnad
29 700 kr/år
Tomtarea
498 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2021-11-16

Mäklarhuset Varberg

Denna kedjehus på Tulpanvägen såldes av oss 2021-11-16. Se alla våra försäljningar i Bua samt även på Tulpanvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.