Bermansgatan 8C / Västra Gärdet / Falkenberg

Radhuslägenhet i toppskick!

Slutpris
1 760 000 kr
Boarea
85 kvm
Avgift
4 800 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-10-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bermansgatan såldes av oss 2017-10-26. Se alla våra försäljningar i Falkenberg samt även på Bermansgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västra Gärdet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På familjevänliga Västra Gärdet hittar vi denna otroligt välskötta och renoverade Sebo-lägenhet! Sedan 2011 har ägarna lagt ner otroligt mycket tid och kärlek på alla tre planen. Bl. a. så har planlösningen i markplan förändrats till en mer modern och öppen, nytt kök från Marbodal med köksö har satts in, båda badrummen har renoverats, nya golv är lagda, källaren med tvättstuga och allrum har rustats upp, elen är renoverad, altan är byggd och mycket mer. Denna fina bostadsrätt ligger ett stenkast från centrum och inom korta avstånd når man förskola, F-5 skolan Schubergstorpsskolan, bageri, bowlinghall, havet och mer därtill. Bostadsrättsföreningen är välskött och i månadsavgiften ingår värme, vatten, numrerad parkeringsplats, TV, bredband, IP-telefoni samt sophämtning. Dessutom är baksidan i stort sett insynsskyddad! Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration