Demokrativägen 20 / Kristineslätt / Falkenberg

4:a i markplan på Demokrativägen!

Slutpris
2 710 000 kr
Boarea
105 kvm
Avgift
6 453 kr/mån
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Våning
1 (Hiss finns)
Såld
2019-10-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Demokrativägen såldes av oss 2019-10-07. Se alla våra försäljningar i Falkenberg samt även på Demokrativägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kristineslätt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen en stor 3:a i bottenplan med uteplats på Demokrativägen! Lägenheten var från början tänkt som en fyra men de 105 kvm fördelas istället på 3 rum och kök med öppna sociala ytor mellan vardagsrum och matplats med utgång till den stensatta uteplatsen. Huset byggdes så sent som 2012 och är modernt med fräsch interiör, ljusa väggar och bra ljusinsläpp. Köket är stort, likaså sovrummen och badrummet är helkaklat med både tvättmaskin och torktumlare.

Här bor man precis mellan Hjortsberg, Kristineslätt, Herting och Skrea strand och man har därför cykelavstånd till mycket i staden, eller vad sägs om arena, ishall, strand, hav, restauranger och centrum? Dessutom ligger både livsmedelsbutik, apotek och bageri ett stenkast härifrån!

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Kristineslätt

Familjärt och lugnt område med bra service, nära till både centrum, strand och natur.

Familjeliv

Kristineslätt är ett villaområde som gränsar till Herting, Hjortsberg och Slätten. Här finns mycket gröna områden, skogspartier och promenad- & cykelstråken är väldigt fina. Förutom flera förskolor på Hjortsberg finns här även F-5 skolan Hjortsbergsskolan. Du tar dig dessutom hela vägen på cykelväg till bl.a. Hertingskolan, Vesterhavsskolan och högstadieskolan Tullbroskolan. På Kristineslätt finns flera konstgräsfotbollsplaner, Falcon alkoholfri arena och ishall.

Service

På promenad- & cykelavstånd når man Hjortsbergs serviceområde, en bra servicepunkt i Falkenberg. Här finns livsmedelsbutiken ICA Skrea Strand, tankobank med möjligheter till tankning, apotek, bageri, pizzerior och skoaffär. Bussförbindelserna till centrum och vidare till Falkenbergs station är bra och vill du, så behöver du inte lämna cykelvägar på väg till bl.a. centrum och högstadieskola. Via cykelväg tar man sig även från Hjortsberg till Skrea strand och det behövs bara via övergångsställe korsas en större väg (Det finns dock viadukt under ifall man verkligen vill undvika större vägar).

Ett liv i rörelse

På Kristineslätt ligger både ishall, fotbollsplaner och Falcon alkoholfri arena. Det är dessutom inte långt till Falkenbergs idrottsplats på Herting. Precis där Hjortsberg gränsar mot Slätten finns dessutom en elljusslinga bara några hundra meter på cykelväg från Kristineslätt. I närheten håller också Falkenbergs orienteringsklubb till. Många av cykelvägarna i området är nyligen nyasfalterade och mellan Hjortsberg och Skrea finns bl.a. ett ridhus där Falkenbergsortens ryttarförening håller till.

Närhet till stad, bad & natur

Från Kristineslätt så når du inom några minuter med cykel både Skrea strand, flera skolor, restauranger som t.ex. Lilla Napoli och även Falkenbergs centrum. Ett familjärt och avståndsmässigt väldigt bra strategiskt område i staden. Skogen gränsar fint området inåt och trots närhet till havet så kan man lika gärna ge sig ut på en skogsutflykt (enligt obekräftade uppgifter finns här både kantarell och vilda hallon).

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.