Fabriksgatan 7 / Centrum / Falkenberg

Välvårdad 3:a mitt i centrum med ett ostört läge!

Slutpris
1 250 000 kr
Boarea
75,5 kvm
Avgift
5 726 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2018-10-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fabriksgatan såldes av oss 2018-10-18. Se alla våra försäljningar i Falkenberg samt även på Fabriksgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På populära Fabriksgatan mitt i centrum, en tvärgata med ostört läge, ligger denna välvårdade 3:a på tredje våning med hiss. Här har ägarinnan bott i många år och trivts bra! Två balkonger, varav den ena fransk, spännande planlösning och bra med förvaring. Fiskbensparkett i det stora vardagsrummet, kök med utsikt, 2 bra sovrum, badrum med dusch. Här bor man i centrum med gamla stan och Ätran precis runt hörnet, kvarteret hjulet med en ombyggd galleria kommer inom kort att börja byggas och man har också närhet till allt vad innerstaden har att erbjuda. Snabbt tillträde för den som önskar, boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration