Hertings Allé 9a / Herting / Falkenberg

Ljus lägenhet på första våningen på gaveln av huset

Slutpris
1 152 000 kr
Boarea
73 kvm
Avgift
5 218 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-12-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hertings Allé såldes av oss 2019-12-13. Se alla våra försäljningar i Falkenberg samt även på Hertings Allé

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Herting är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här erbjuds en bra planerad och ljus lägenhet där den hemtrevliga känslan slår en redan i hallen. Ta chansen att skapa just det hem som du vill ha. Nuvarande ägare har bott här och trivts sedan början på 90-talet.

Boendet har ett utmärkt läge nära det bästa Falkenberg har att erbjuda och är perfekt för familjen med höga krav på sin boendemiljö! Skrea Strand ligger inom gångavstånd och en kort promenad bort hittar man Ishallen. Hertingsskolan ligger rakt över gatan och Falkenbergs IP.

Snabbt tillträde går bra för den som önskar, vi ses på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Herting - Nära allt!

Herting är det familjära området med varierande bebyggelse beläget mitt emellan strand och centrum!

Familjeliv

På Herting ligger både förskola, F-5 skolan Hertingskolan, högstadieskolan Tullbroskolan och Falkenbergs idrottsplats. Precis mellan Herting och den rinnande Ätran finns Vallarna med bl.a. stor lekpark och under sommarhalvåret även ytor med inhägnade djur.

Sport & Fritid

Förutom Falkenbergs idrottsplats med både löparbanor och fotbollsplaner ligger här även Falcon alkoholfri arena där Falkenbergs FF spelar allsvensk fotboll. Här ligger också stadens ishall. Man bor en cykeltur bort från havet och på Herting finns även fina promenadstråk i skogsområden. Mellan Herting och Ätran ligger Vallarna där det finns lekpark, parkourbana, Boulehall, skatepark, minigolf (sommartid), frisbeegolf, fina löparområden med elljusspår och utegym. Runt Ätran slingrar sig den populära och vackra doktorspromenaden och vill man så kan man fiska lax i ån.

Kultur

På Vallarna finns en av Sveriges vackraste utomhusteatrar där det i många år spelats fars om somrarna. Här spelas även Allsång på Vallarna varje sommar. Stora konserter har genom åren ägt rum på konstgräsplanen på Falkenbergs IP och härifrån är det korta avstånd till centrum.

Att äta

På Herting finns förutom kvarterskrog även populära Napoli Pizzeria, det lilla svensk/napolitanska pizzahaket som huserar i en gammal kiosk och lockar besökare från hela Europa. Här upplever du pizza på ett sätt du inte trodde var möjligt. Foton: Destination Falkenberg

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.