Kilavägen 32

Kilavägen 32

Slutpris

2 725 000 kr


Skärslidarna— Falkenberg

Kilavägen 32


Slutpris
2 725 000 kr

Skärslidarna— Falkenberg

Lantligt och nära stan på samma gång!

Charmig äldre villa med ett unikt läge - lugnt och lantligt men samtidigt centralt med cykelavstånd från Falkenbergs centrum och gångavstånd till stationen! Här finns flertalet uthus med både garage och verkstad och gästrum. Mysig trädgårdstomt med stengärdsgård och blommor. Uteplatser finns på både husets fram- och baksida.

Invändigt är det mesta renoverat under 1992 och planlösningen bjuder på möjlighet till två sovrum på ovanvåningen och ett extra på bottenvåningen, det finns vardagsrum, två badrum samt ett stort sommarrum/uterum med kamin om ca 40 kvm! Ca 700 meter till Falkenbergs järnvägsstation och nära påfarten till E6-an. Det centrala läget gör även gården lämplig för dig som vill jobba hemifrån och driva verksamhet!

Välkommen!


Boarea/biarea
77/50 kvm
Driftkostnad
17 000 kr/år
Tomtarea
3 267 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-05-12

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.