Näskroksvägen 9

Näskroksvägen 9

Slutpris

5 000 000 kr


Näset— Falkenberg

Näskroksvägen 9


Slutpris
5 000 000 kr

Näset— Falkenberg

Hitta din oas på Näset, året om eller då och då!

På Näskroksvägen 9 finns ett perfekt tillhåll för dig som alltid drömt om ett liv vid havet, antingen året om eller som en tillflyktsort på sommaren. 115 kvm fördelat på tre sovrum, vardagsrum med öppen spis, helkaklat badrum och kök med matplats. Tomten är stor och detaljplanen är generös för den som vill bygga till, bygga nytt eller stycka av. Sittandes på altanen kan man höra vågornas brus och glimta havet mellan stugorna. De senaste åren har ägarna bland annat byggt en stor altan i syd- och västläge, bytt samtliga fönster och bytt träfasad på två sidor. Här bor man med badrocksavstånd till stranden och centrala Falkenberg når man snabbt och smidigt.
Välkommen på visning!


Boarea/biarea
115/25 kvm
Driftkostnad
24 132 kr/år
Tomtarea
1 467 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-04-04

Mäklarhuset Falkenberg

Denna villa på Näskroksvägen såldes av oss 2020-04-04. Se alla våra försäljningar i Falkenberg samt även på Näskroksvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.