Tågarp 205 / Tågarp / Falkenberg

Härlig familjevilla, lantligt belägen i vackra Tågarp!

Slutpris
3 525 000 kr
Boarea/biarea
148/25 kvm
Driftkostnad
28 400 kr/år
Tomtarea
1 537 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2020-05-29
Bostaden är såld!

Denna villa på Tågarp såldes av oss 2020-05-29. Se alla våra försäljningar i Falkenberg samt även på Tågarp

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tågarp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Denna mysiga villa ligger lummigt och vackert inramad av grönska i Tågarp, strax utanför Vinbergs kyrkby. Här bor man idylliskt lantligt och för sig själv men ändå bara en kort bilväg från Falkenbergs centrala delar.

Huset är välskött och har renoverats kontinuerligt varav bara de senaste åren med bl.a. nytt helkaklat badrum och tvättstuga (2015), nytt tak (2015), fiber (2016) och mycket mer.
Lägg därtill en lättskött men ändå stor tomt med rabatter, härliga gräsytor och fruktträd, friliggande dubbelgarage, supermysigt orangeri på tomten samt en härlig altan med solchanser så gott som hela dagen.
Villan rymmer 3-4 sovrum, vardagsrum med kamin, rymligt kök, tvättstuga, helkaklat badrum och allrum.

Detta är en möjlighet som kommer sällan. Här får man drömboendet på den halländska landsbygden utan att behöva köpa bondgård.
Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Tågarp

Längs den vackert belägna vägen mellan Vinbergs kyrkby och Vessigebro hittar vi Tågarp. En lantlig idyll med en kort bilfärd från Falkenberg.

Familjeliv

I Vinbergs kyrkby inte långt ifrån Tågarp ligger Vinbyskolan (F-6) och i Vinbergs samhälle finns förskola. Bussförbindelserna är bra i Vinberg och även i Tågarp tar man bussen till centrum eller Vessigebro utan problem. Skolskjutsen till högstadium och gymnasieskola tar endast några minuter. På Tröingeberg ligger en mindre närbutik och vill man inte åka till "stan" och handla så är ICA i Vessigebro väldigt omtyckt och välsorterat.

Ett liv i rörelse

Inte långt ifrån Tågarp hittar vi Vinbergs samhälle där bl.a. Vinbergs IP ligger. Där huserar Vinbergs IF, fotbollsklubben som blev ”Årets barn- & ungdomsförening” på Idrottsgalan 2017. Här anordnas aktiviteter för hela familjen året om och idrottsplatsen har bl.a. en konstgräsplan. Även en idrottshall finns här och Vinbergs innebandysällskap är en engagerad och välmående idrottsförening som de senaste åren bl.a. blivit kända för sin kamp mot psykisk ohälsa. Inte långt härifrån ligger också Vinbergs golfbana med en fin 18-hålsbana. I samhället finns också en elljusslinga.

Natur

Strax söder om Vinbergs samhälle och norr om Tågarp ligger Vinbergs naturreservat med öppna marker men också med fina lövskogar vid Vinån. Här finns ett rikt djurliv som bidrar till en välmående fauna i det annars så öppna landskapet. I Vinån finns även goda fiskemöjligheter och framförallt beståndet av öring är gott. Strax söder om Tågarp rinner Ätran vidare mot Falkenberg.

Att göra

Fotbollsföreningen Vinbergs IF anordnar bl.a. både tomtepromenad och påskpromenad på den lokala slingan. Fotbollsföreningen och innebandysällskapet erbjuder även ofta stora publikmatcher och vid golfbanan går det (förutom att spela golf) även att spela paintball. Ca 2,5 mil från Tågarp nås också Ullared med norra Europas största varuhus Gekås. I Vinbergs kyrkby ligger Vinbergs kyrka som är omtalad för sin skönhet. Kul kuriosa är också att Olof Von Dahlin föddes i Vinberg 1708.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.