Viljansvägen 24A / Arvidstorp / Falkenberg

Fin 2:a med inglasad balkong endast en trappa upp!

Slutpris
1 185 000 kr
Boarea
57 kvm
Avgift
4 588 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-11-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Viljansvägen såldes av oss 2019-11-18. Se alla våra försäljningar i Falkenberg samt även på Viljansvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Arvidstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med närhet till både centrum och promenadstråken kring Stafsinge ligger denna fina 2:a på 57 kvm endast en trappa upp. Med blandade färgkombinationer som gifter sig med varandra är detta verkligen en lägenhet att trivas i! På den inglasade balkongen har säljaren ett helt hav med pelargoner vilket skapar en ombonad och trivsam känsla. I köket ligger ett vackert skeppsgolv och väggarna har en blå behaglig ton. Badrummet är helkaklat med dusch och i sovrummet blandas en mönstrad fondvägg med enfärgade tapeter i dova toner. På bara några minuter når man Falkenbergs stadskärna och för den som pendlar tar man sig snabbt till tågstationen eller motorvägen. Ingredienserna till fredagens tacofest köper du i matbutiken tvärs över gatan. Välkomna att anmäla ert intresse redan idag!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Arvidstorp - Ett par stenkast från centrum!

Familjära och lugna Arvidstorp, beläget precis i utkanten av centrum och omgivet av servicepunkter och smultronställen!

Familjeliv

I Arvidstorp samsas arkitektritade villor med bostadsrätter i olika former. Ett levande område där alla åldrar bor och trivs. Här har man nära till flera förskolor, äldreboende, promenadstråk och AIK-Vallen där det bl.a. firas midsommar varje år. I kvarteret finns också livsmedelsbutik, bensinmack och möbelaffär. På cykelavstånd nås förutom centrum även högstadieskolan Tångaskolan, montesorriskola, fotbollsplaner, Falkenbergs Gymnasieskola (och inom kort Falkenbergs nya kultur- & kunskapscenter), populära Stålboms konditori och mycket mer.

Närheten till centrum

Närheten till Falkenbergs centrala delar är oslagbar i Arvidstorp. Innerstaden är en småstad som inte ber om ursäkt för sig, här finner man en stor stads utbud bland kullerstensgator och mysiga planteringar. Det kulinariska utbudet sticker ut och i centrum finns flera prisbelönta caféer, restauranger och barer.

Ett rikt kulturliv!

Inom promenadavstånd ifrån Arvidstorp stöter man, förutom ett levande uteliv bland barer, pubar och restauranger, på både biograf, teater med bl.a. en av Sveriges mest hyllade nyårsrevyer, den intima teatern Storan som även den sätter upp föreställningar kontinuerligt. Klassiska fotomuseet Olympia, Rian designmuseum, hyllade Rootsy-spelningar, föreläsningar och mycket mer. Inom kort står Falkenbergs nya kultur- & kunskapscenter klart, Falkhallen bjuder på flera härliga arrangemang varje år och sommartid fullkomligt exploderar staden av kulturella händelser och evenemang.

Sport och fritid

I Arvidstorp ligger bl.a. AIK-vallen, en lummig och mysig idrottsplats med flera fotbollsplaner. Här huserar fotbollsföreningen Arvidstorp IK med både en ungdomsverksamhet och ett herrlag i division 6. I området runt AIK-vallen anordnas mellan december - april varje vecka poängpromenad vilket är en mycket uppskattad aktivitet, speciellt då Arvidstorp ligger precis mitt emellan centrum och landsbygden och promenaden bjuder visuellt både på åkermark, ängar och asfalt.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.