Gällingevägen 634

Gällingevägen 634

Slutpris

4 000 000 kr


Fjärås - Gällinge— Fjärås— Kungsbacka

Gällingevägen 634


Slutpris
4 000 000 kr

Fjärås - Gällinge— Fjärås— Kungsbacka

Energismart enplansvilla om 121 perfekt planerade kvadratmeter

Välkommen in i detta hus och upptäck ett öppet och hemtrevligt boende med genomgående ljusinsläpp och skön atmosfär. Här på landsbygden kommer hela familjen att trivas!

Detta enplanshus (Älvsbyhus, husmodell Tyr) har en härlig och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med en vacker eldstad, 3 bra sovrum, ett badrum med dusch och en gästtoalett. Om man har behov av ett fjärde sovrum är det enkelt fixat i en del av vardagsrummet.

Huset omgärdas av en lekvänlig gräsmatta med plats för både gungor och studsmatta. På den rymliga altanen finns det gott om yta för flera sköna utemiljöer i sol eller skugga under terrassmarkisen. Här kan man verkligen sitta i timmar och njuta av vyn över hästhagar och den föränderliga och kringliggande naturen.

På fastigheten finns även ett garage samt en välordnad stensatt uppfart. Här bor man mycket energismart då det under 2023 installerats solpaneler!

På Gällingevägen 634 bor man på bara några minuters avstånd till Gälligeskolan (F-5) samt en charmig lanthandel för de dagliga mindre inköpen. På en 10 minuters bilfärd nås Fjärås centrum för mataffär, vårdcentral och skola med skolskjuts för de större barnen (Bräckaskolan F-6 och Smedingeskolan 7-9). För dig som pendlar har man ca 7 km till Fjärås station för påfart E6 norr/söder samt en pendelparkering för täta kommunikationer mot Kungsbacka/Göteborg.

Söker man ett bekvämt boende på landsbygden med närhet till sköna naturupplevelser och diverse fritidsaktiviteter för såväl vuxen som barn, då har man äntligen hittat hem!
Välkommen på visning!


Boarea
121 kvm
Driftkostnad
47 229 kr/år
Tomtarea
2 020 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2024-01-30

Mäklarhuset Åsa

Denna villa på Gällingevägen såldes av oss 2024-01-30. Se alla våra försäljningar i Fjärås samt även på Gällingevägen.

Boka värdering

Cissi Tuorilin

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.