Raskens väg 11

Raskens väg 11

Slutpris

4 250 000 kr


Fjärås - Måberget— Fjärås— Kungsbacka

Raskens väg 11


Slutpris
4 250 000 kr

Fjärås - Måberget— Fjärås— Kungsbacka

Ljust och inbjudande boende på populära och trygga Raskens väg i Fjärås

Varmt välkommen till ett boende om sex rum och kök på Raskens väg 11! Här stiger du in i ett ljust och smart planerat hem med mycket välskötta kvadratmeter och en bra planlösning, härlig atmosfär och fint ljusinsläpp. Här finns även ett källarplan med både allrum, biorum, toalett och diverse förråd. 

På entréplan möts man av den inbjudande och trevliga hallen som ger ett varmt välkomnande. Här finns bra förvaringsmöjligheter i klädkammaren samt på hatthylla och klädhängare. Vidare finns ett mysigt, funktionellt och lite äldre kök, tre fina sovrum, ett rymligt och socialt vardagsrum och ett badrum. I källardelen finns ett allrum med plats för soffgrupp vid den öppna spisen för mys och värme. Fortsatt finns ett biorum (!) med en liten och nyligen renoverad toalett i anslutning, tvättstuga, bastu och ytterligare förråd och matkällare. Det vidbyggda garaget erbjuder förvaring eller plats för ett fordon!
Här kan du njuta av en välskött, rogivande och härlig trädgårdstomt med bärbuskar, ett fantastiskt persikoträd och gräsytor med plats för både studsmatta och sandlåda. Den stora altanen rymmer både matgrupp och soffgrupp för härliga stunder med familj och vänner.

Måberget är en mycket trivsam del i centrala Fjärås som uppskattas högt av barnfamiljer. Ett stenkast från huset ligger lekplats och fotbollsplan och barnvänliga gångvägar till Fjärås centrum för service, simhall och kommunikationer, men även förskola och skolor (F-9). Utöver det finns det gott om sköna naturupplevelser till fots eller på cykel. Ett härligt exempel är möjligheten till svalkande bad vid flera badplatser vid sjön Lygnern. Alltså, här finns något för alla. En plats att trivas på för hela familjen!
Vi ses på Raskens väg 11!


Boarea/biarea
109/109 kvm
Driftkostnad
62 300 kr/år
Tomtarea
1 008 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-05-23

Mäklarhuset Åsa

Denna villa på Raskens Väg såldes av oss 2020-05-23. Se alla våra försäljningar i Fjärås samt även på Raskens Väg.

Boka värdering

Cissi Tuorilin

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.