Andreasa väg 4

Andreasa väg 4

Slutpris

5 510 000 kr


Glommen— Falkenberg

Andreasa väg 4


Slutpris
5 510 000 kr

Glommen— Falkenberg

Villa i toppskick med underhållsfri fasad!

Ett idylliskt boende byggt 2011 nära havet i populära Glommen som passar lika bra som åretruntboende som fritidshus. Med snygga och påkostade materialval, underhållsfri fasad, ombonad trädgård med blandad växtlighet, uteplatser och odlingsmöjligheter är detta en underbar plats att få kalla sitt hem. På övervåningen finns två balkonger och den inglasade altanen utanför köket är en perfekt plats att njuta på både vår, sommar och höst. På övervåningen finns isolerade sidovindar med gott om förvaringsmöjligheter och även i garaget är förvaringsmöjligheterna goda. Dessutom finns vattenburen golvvärme i båda våningsplanen och robotgräsklippare som tar hand om gräsklippningen.
I närheten av huset finns dessutom en liten stig ner till havet, perfekt för både morgonbad och kvällsdopp. I Glommen finns populära Fiskekrogen, matbutik, pizzeria och sommartid anordnar Glommens bryggeri temakvällar som är väl värt ett besök.

Förutom närhet till strand, hav och småbåtshamn så har man även förskola och skola, samt vårdcentral. Med bra cykelvägar tar man sig enkelt hela vägen in till Falkenbergs stadskärna!
Glommen är ett lugnt och otroligt populärt område, både bland barnfamiljer och sommargäster.


Boarea/biarea
140/11 kvm
Driftkostnad
58 367 kr/år
Tomtarea
744 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2023-06-28

Mäklarhuset Falkenberg

Denna villa på Andreasa väg såldes av oss 2023-06-28. Se alla våra försäljningar i Glommen samt även på Andreasa väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.