Krågens väg 2B

Krågens väg 2B

Slutpris

6 500 000 kr


Glommen— Falkenberg

Krågens väg 2B


Slutpris
6 500 000 kr

Glommen— Falkenberg

Fritidshus i bästa möjliga läge!

Tomter med detta läge är lätträknade längs den halländska kustremsan - för att inte säga helt unikt. Ett mysigt och fräscht fritidshus vid havets tröskel precis norr om Glommen vars läge är fantastiskt med sin exklusiva havsutsikt! Nyrenoverat med en trevlig planlösning med tre rymliga sovrum. Köksdelen och vardagsrummet i delvis öppen planlösning med öppen-spis och ett härligt, stort fönster ut mot havet.

Tomten är insynsskyddad och omges av en vacker stengärdesgård som ramar in den fantastiska panoramautsikten mot horisonten. Här finns dessutom en mysig gäststuga på 10 kvm. Gräsmattan är rejäl och inbjuder till stora festliga tillställningar under bar himmel, eller varför inte kubb eller krocket? Här finns två uteplatser varav den ena ligger på tomtens södra del på en upphöjd stenläggning, som gjord för att avnjuta sagolika solnedgångar under den halländska sommaren.
En ”egen” badstig leder, via allmänningen och klitterna, ner till stranden och Kattegatt. På 2 minuter har man kylt ner kroppen med det friska, salta havsvattnet.

På promenadavstånd från huset ligger dessutom den populära fiskebyn Glommen med sin pittoreska fiskehamn, välrenommerade restaurang och många smultronställen. Här finns fina cykelmöjligheter med stigar eller asfalterade vägar. Allmänningen precis framför tomten är perfekt för tidiga morgonpromenader eller joggingturer. Vill man så tar man sig till den norra udden med sina islandshästar eller kanske till "Sinnenas stig" nära Sandkärr där den fuktiga marken skapat en otroligt grön och exotisk fauna för området.


Boarea/biarea
92/5 kvm
Driftkostnad
11 600 kr/år
Tomtarea
985 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-05-15

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.