Wolffrats väg 6 / Grimeton / Varberg

Naturskönt vid hästhagen. Bo året om eller använd som fritidshus.

Slutpris
1 600 000 kr
Boarea
60 kvm
Driftkostnad
17 328 kr/år
Totalareal
1 044 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-05-31
Bostaden är såld!

Denna villa på Wolffrats Väg såldes av oss 2019-05-31. Se alla våra försäljningar i Grimeton samt även på Wolffrats Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Grimeton är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till landsbygdsidyllen. Naturskönt belägen stuga alternativt mindre permanetbostad på liten, lugn återvändsgata. Stugan med byggår 1967 fraktades till tomten 2007 och mycket gjordes om helt då såsom tak, el, badrum och nya golv och innertak. Tomten har ett soligt läge och på det stora trädäcket har du fin utsikt över hästhagen och parkområde både framför och bakom tomten. En friggebod på gjuten platta byggdes 2010 och är uppdelat på ett gästrum samt förråd. Ett trädgårdsförråd uppfördes 2015, sammanbyggt med huset. Robotgräsklippare från 2018 ingår, praktiskt och skönt. Här bor du i naturskön bygd, där i stort sett alla är permanentboende, samt med närhet till tex golfbana och Åkulla friluftsområde.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration