Hyltevägen 4

Hyltevägen 4

Slutpris

4 700 000 kr


Gullbrandstorp— Halmstad

Hyltevägen 4


Slutpris
4 700 000 kr

Gullbrandstorp— Halmstad

Trevlig villa med ett riktigt fint läge i Gullbrandstorp!

Med ett högt och attraktivt läge i Gullbrandstorp hittar vi Hyltevägen 4 vilket är en tilltalande villa med naturskön och lummig trädgård! Trädgården ligger skyddad utan insyn ifrån gatan. Villan är byggd 1954 men har genomgått omfattande renovering samt tillbyggnad och har sedermera fått en mer modern stil. Bergvärmepump bidrar till låga driftskostnader på huset. Boytan om ca 180 kvm fördelas över 3 plan där entréplan erbjuder två sovrum, badrum, kök och allrum i samspel med en fantastisk vinterträdgård med bra rymd och skjutparti ut mot altan. Här sitter man året om och njuter av trädgårdens förändring över alla årstider. Övre plan bidrar med en övre hall tillsammans med ett stort sovrum. I källaren finns goda ytor för att skapa ett tonårsboende, nyttja som kontor eller annan egen verksamhet. Här finns även matkällare, pannrum/tvättstuga, badrum samt utgång till en fin stensatt uteplats.

Attraktiva Gullbrandstorp är beläget cirka åtta kilometer nordväst om Halmstad och är ett mycket barnvänligt område med närhet till natur, hav, köpcentra och centrum. Bussförbindelser in till Halmstad är goda och det går cykelbana hela vägen. Gullbrandstorp har låg- till högstadieskola och även två förskolor, vilka anses hålla väldigt hög klass!

Varmt välkommen att boka din visningstid!


Boarea/biarea
182/33 kvm
Driftkostnad
35 285 kr/år
Tomtarea
1 246 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2020-04-29

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Hyltevägen såldes av oss 2020-04-29. Se alla våra försäljningar i Gullbrandstorp samt även på Hyltevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.