Kustvägen 6 / Gullbrandstorp / Halmstad

Idyllisk 20-talare!

Slutpris
2 350 000 kr
Boarea
80 kvm
Driftkostnad
27 389 kr/år
Tomtarea
1 107 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2016-12-09
Bostaden är såld!

Denna villa på Kustvägen såldes av oss 2016-12-09. Se alla våra försäljningar i Gullbrandstorp samt även på Kustvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gullbrandstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu erbjuds en unik möjlighet att förvärva en högst charmig och mycket välvårdad trävilla från 1920-talet mitt i centrala Gullbrandstorp med två sidobyggnader varav en stor ekonomibyggnad (gammal smedja med bevarad ässja) med garage, verkstad, förråd mm. samt ett mysigt gårdshus med bastu och gästrum/förråd. Perfekt för den som önskar bedriva någon typ av verksamhet eller bara älskar goda förvaringsutrymmen, har flera bilar, motorcyklar etc.

Villan har en robust stomme av massiv spåntad plank, taket lades om 2007 med därpå vackra röda tegelpannor (Vittinge), fasaden målades om och renoverades 2016, år 2002 lät man installera ett nytt värmesystem (luft/vatten) som tillsammans med en tjusig braskamin håller nere uppvärmningskostnaderna. Boytan om 80 kvm grundar sig på taxeringsinformationen och känslan på plats är att huset är större, mycket på grund av en bra planlösning! Enligt energideklarationen så är den uppvärmda ytan 100 kvm.

Belägen på återvändsgata med lite trafik och med rätt väderstreck sett till eftermiddagssol på balkong/uteplats samt ett svalt vardagsrum under sommaren då solen inte gassar rakt in. På bekvämt avstånd når vi hav och strand i Vilshärad, motionsslinga med elljusspår, matvarubutik, pizzeria, bensinmack samt busshållplats.

En varm och smått idyllisk känsla vilar över fastigheten och vi kan inte annat än att låta oss imponeras över hur fint och välordnat det är överallt.

/Tommy & Henrik

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration