Sök Meny
Såld

Gullbrandstorp / Kustvägen 6

Idyllisk 20-talare!

Nu erbjuds en unik möjlighet att förvärva en högst charmig och mycket välvårdad trävilla från 1920-talet mitt i centrala Gullbrandstorp med två sidobyggnader varav en stor ekonomibyggnad (gammal smedja med bevarad ässja) med garage, verkstad, förråd mm. samt ett mysigt gårdshus med bastu och gästrum/förråd. Perfekt för den som önskar bedriva någon typ av verksamhet eller bara älskar goda förvaringsutrymmen, har flera bilar, motorcyklar etc. Villan har en robust stomme av massiv spåntad plank, taket lades om 2007 med därpå vackra röda tegelpannor (Vittinge), fasaden målades om och renoverades 2016, år 2002 lät man installera ett nytt värmesystem (luft/vatten) som tillsammans med en tjusig braskamin håller nere uppvärmningskostnaderna. Boytan om 80 kvm grundar sig på taxeringsinformationen och känslan på plats är att huset är större, mycket på grund av en bra planlösning! Enligt energideklarationen så är den uppvärmda ytan 100 kvm. Belägen på återvändsgata med lite trafik och med rätt väderstreck sett till eftermiddagssol på balkong/uteplats samt ett svalt vardagsrum under sommaren då solen inte gassar rakt in. På bekvämt avstånd når vi hav och strand i Vilshärad, motionsslinga med elljusspår, matvarubutik, pizzeria, bensinmack samt busshållplats. En varm och smått idyllisk känsla vilar över fastigheten och vi kan inte annat än att låta oss imponeras över hur fint och välordnat det är överallt. /Tommy & Henrik

Gullbrandstorp
Kustvägen 6
Slutpris: 2 350 000 kr
Boarea: 80 kvm
Driftkostnad: 27 389 kr/år
Tomtarea: 1107 kvm
Rum: 4 rum, varav 2 sovrum
Såld: 2016-12-09
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Halland / Gullbrandstorp / Kustvägen
 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Checklista: Gå husronden – inför vintern
  Checklista: Gå husronden – inför vintern

  Vintern står för dörren och det är dags att plocka fram kängor, mössor och vantar. Lika viktigt är dock att du rustar ditt hus för den kalla årstiden – så att det inte drabbas av onödiga skador av regn och snömassor.