Gatehus, Stuga 186 / Östra Stranden / Halmstad

Slutpris
850 000 kr
Boarea
28 kvm
Tomtarea
100 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Byggnadstyp
1-plan
Såld
2014-05-15
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Gatehus, Stuga 186 såldes av oss 2014-05-15. Se alla våra försäljningar i Halmstad

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östra Stranden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mäklarhuset älskar att få presentera attraktiva lägen!

Vi befinner oss här på Östra Stranden i fritidsområdet Gatehus på ett ypperligt bra läge i ytterkanten närmst både hav och skog vilket bl.a. ger ett insynsskyddat läge och en lummig omgivning.

Stugan är genomgående välskött då den renoverades så sent som 2005 med ljusa och fräscha ytskikt, ett trivsamt och härligt ljusflöde ges från fönster i flera väderstreck. Altandäcket är delvis överbyggt vilket ger välbehövlig skugga och för den som önskar sol mest hela dagen finns här även alla möjligheter. Ett extra plus i kanten är att det behändigt och lätt går att stanna med bilen precis utanför stugan för på och avlastning vilket är få förunnat på området. Andelen är betald!

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.