Åsgårdsvägen 3A

Åsgårdsvägen 3A

Slutpris

7 600 000 kr


Söndrum— Halmstad

Åsgårdsvägen 3A


Slutpris
7 600 000 kr

Söndrum— Halmstad

KING OF THE HILL!

Nu ges möjligheten att förvärva en högst unik fastighet med ett i våra ögon svårslaget läge i Söndrum. Högt placerat uppe på Åsgårdsvägen angränsande mot grönområde, ges en vykorts-liknande utsikt över Söndrum och havet hela vägen bort till Båstad. Villan byggdes 1970 och utstrålar auktoritet. Inte minst med tanke på storleken om 240+192 kvm, men främst för dess byggstandard med en stomme av murade tegelväggar, bjälklag av gjutet valv, tegelfasad, tegelpannor på taket, hängrännor/stuprör mm. av koppar och ett vattenburet uppvärmningssystem. Villan erbjuder även ett integrerat dubbelgarage, vinterträdgård och en stor källare med biljardrum, hobbyrum, förrådsutrymmen, tvättstuga, bastuavdelning och för den fotointresserade - ett mörkläggningsrum. Villan stoltserar dessutom med hela tre eldstäder. En i vardagsrummet, en i vinterträdgården och en i allrummet på övre plan.

Intrycken präglas av en välskött boendemiljö med kvalitativa materialval. På entréplan finns bland annat ett renoverat kök med luckor av ek, bänkskiva i svart natursten och svarta kapitalvaror: induktionshäll, dubbla ugnar mm. Därtill ett stort vardagsrum i vinkel med öppen spis och insatskamin, samt utgång till en riktigt fin vinterträdgård med klinkergolv, golvvärme, braskamin, öppet i nock och stora skjutbara fönsterpartier mot trädgård och altandäck. En trappa upp finns idag tre stora sovrum (tidigare varit uppdelade i fyra sovrum) varav ett med klädkammare , allrum med öppen spis och ett superläckert badrum renoverat 2019 med marmorliknande klinker, vitt kakel, golvvärme, spotlights, dusch med väggnära designbrunn, badkar mm. En lyxig lösning är att det i badrummet finns ett tvättnedkast som mynnar ut i tvättstugan nere i källaren.

Villan byggdes från början av en tandläkare och köptes därefter av Albany International, då som bostad åt deras verkställande direktör. Nuvarande ägare har varit stolta ägare sedan 1991.

Vem blir näste herreman på täppan?


Boarea/biarea
240/192 kvm
Driftkostnad
48 149 kr/år
Tomtarea
905 kvm
Rum
7 rum (3-5 sovrum)
Såld
2020-06-25

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Åsgårdsvägen såldes av oss 2020-06-25. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Åsgårdsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.