Fogdegatan 19

Fogdegatan 19

Slutpris

7 050 000 kr


Väster— Halmstad

Fogdegatan 19


Slutpris
7 050 000 kr

Väster— Halmstad

Svindlande vidvinkel på Västers höjder

Det här är 1930-talet när det är som mest storslaget och gediget. Och som landat på en unik platå med svindlande vidvinkel över vårt fina Halmstad. Huset på Fogdegatan 19 har många fina originaldetaljer väl bevarade, bland annat fiskbensparkett, burspråk, gedigna fönsterbänkar samt vackra skjutdörrar och pardörrar. Men också ett modernt uppdaterat hem precis efter vårt sätt att leva nittio år senare. Ett helgjutet hus – bokstavligt. Tomten dessutom tydligt revirmarkerad mot både gatan och grannarna, bara kvällssolen har fri insyn. Stort isolerat uterum om cirka 25 kvm och två altaner med maxat solläge. Under åren har moderna inslag lagts till utan att förstöra den vackra, gedigna ursprungskänslan. Man har lagt om taket, installerat fjärrvärme och dragit om elen vilket borgar för vettiga driftskostnader.

Fastigheten består i dagsläget av 2 st lägenheter som båda blir lediga för köparen. På första våningen en stor trea om cirka 90 kvm med rum i fil och vackert burspråk . Den andra lägenheten är i två plan om cirka 160 kvm med bland annat två balkonger, generöst vardagsrum och spaliknande badrum. Dessutom stor källare med tvättstuga samt dubbelgarage som nyttjas av båda lägenheterna.

Vi ser fina möjlighet att laborera med planlösningen så att det passar just dig och din familj bäst. Bo i hela huset? Generationsboende? Bo i ena lägenheten och hyra ut den andra för att på så sätt få en låg boendeekonomi? Möjligheterna är många!

Ett rejält och vackert hus som är väl värt att satsa på långsiktigt, välkommen till Västers höjder!


Boarea/biarea
250/100 kvm
Driftkostnad
69 700 kr/år
Tomtarea
800 kvm
Rum
8 rum (4-5 sovrum)
Såld
2024-06-10

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Fogdegatan såldes av oss 2024-06-10. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Fogdegatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.