Entrévägen 7

Entrévägen 7

Slutpris

2 325 000 kr


Söndrum/Jutarum— Halmstad

Entrévägen 7


Slutpris
2 325 000 kr

Söndrum/Jutarum— Halmstad

Ljus trivsam tvåa i markplan med uteplats mot grönområde

Vi förstår varför så många vill flytta till Brf Jutarum med sitt idylliska och naturnära läge, endast en kort promenad från hav & strand, skog och Prins Bertils stig. Närheten till busshållplats, Söndrums centrum med ICA, bibliotek och restaurangutbud gör läget än mer förnämligt. Nu kan vi erbjuda en trivsam tvårummare på Entrévägen 7 om 63 kvm belägen med ett av områdets mest insynsskyddade lägen, nämligen i ytterkant mot sydväst granne med trädgård, buskar och träd. Den skyddade uteplatsen ger många ljuvliga stunder och om man känner för ett dopp så tar det inte många minuter att ta sig till stranden. Allrum och kök i en öppen ljus planlösning, sovrum med flertalet garderober och ett helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har även en stor klädkammare och separat förråd. Lägenheten har helt nyligen målats om så här är det bara att flytta rakt in och börja njuta av ett bekymmersfritt boende i fina omgivningar.

Brf Jutarum är en mycket trivsam och välvårdad förening som värnar om de boendes trivsel. Här finns sopstation, cykelrum, tryckluftsskåp, grovtvättstuga, lediga p-platser, boulebana mm. Ekonomin är mycket god och de har aldrig höjt sina månadsavgifter. Husen byggdes 2001.

I månadsavgiften om 3 681 kr ingår förutom värme, vatten och bostadsrättsförsäkring, även Internet och TV.

Det var längesedan en markplanstvåa om 63 kvm var till salu, så passa på!


Boarea
63 kvm
Avgift
3 681 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2022-10-25

Mäklarhuset Halmstad

Denna lägenhet på Entrévägen såldes av oss 2022-10-25. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Entrévägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.