Fregattvägen 13

Fregattvägen 13


Söndrum/Karlstorp— Halmstad

Fregattvägen 13Söndrum/Karlstorp— Halmstad

Rejäl familjevilla i välvårdat skick

Detta är 70-talet när det var som bäst. En välbyggd villa med betongstomme från 1977 som bevarats väl och älskats av samma ägare sedan det byggdes. Materialnivån håller en genomgående hög klass, här finns en härlig rymd, vacker kakelugn och marmorgolv. I fint bruksskick med löpande renoveringar genom åren - säkert vill man kanske sätta sin egen prägel på det ena eller andra men man kan lugnt flytta in och fundera på som passar just dig och din familj bäst. Villans boyta är hela 185 + 45 kvm där utropstecknet är stora sociala ytor samt ett övre plan dedikerat för familjen med två sovrum, stort allrum och ett badrum. Vi gillar planlösningen som fokuserar på att rymma den stora familjen och gäster via de stora öppna ljusa ytorna och där det stora inglasade uterummet är ett guldkorn som nyttjas till långt inpå hösten.

Läget är kanon på återvändsgata i familjevänliga kvarter och trädgården är lummig och plan vilket bjuder in till mycket hopp och lek ligger. Är du på jakt efter ett stort hus med generösa ytor i välvårdat skick där du kan sätta din egen prägel på din boendemiljö så är detta ett ypperligt tillfälle.

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
185/40 kvm
Driftkostnad
47 700 kr/år
Tomtarea
701 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-11-14

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Fregattvägen såldes av oss 2023-11-14. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Fregattvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad