Gaggegatan 17B

Gaggegatan 17B

Slutpris

3 250 000 kr


Väster/Rotorp— Halmstad

Gaggegatan 17B


Slutpris
3 250 000 kr

Väster/Rotorp— Halmstad

Lättskött och praktiskt radhusboende på Väster

Varmt välkomna till detta bekväma boende med ett attraktivt och lugnt läge på Väster. Här erbjuds alla de praktiska ytorna den moderna familjen behöver fördelat på tre våningar om totalt 204 kvm och med möjlighet upp till fem sovrum. Radhus är bästa platsen för dig som vill ha villalivet men inte för mycket att sköta.

Invändigt väntar först entréplan med de sociala ytorna och kök där möjlighet finns att öppna upp planlösningen för de som önskar, husets förlängs på både fram och baksida sommartid med stensatt uteplats i söderläge på framsidan och trädgårdstäppa på husets baksida. På trädgårdstäppan finns plats för att skapa er egna lilla oas med odling, altan eller plats för barnens lek. På husets övre plan finns de tre sovrummen samlade samt ett allrum som enkelt kan göras till ytterligare sovrum. Helkaklat badrum med badkar och förvaring i klädkammare. Källarplan erbjuder de praktiska ytorna för förvaring och tvättstuga, här finns även möjlighet att skapa extra tonårsrum/gästrum eller kanske familjens biorum? Huset har bl.a. renoverat tak, isolerglasfönster, renoverat kök och badrum samt indraget fiber.

Här på Gaggegatan 17b råder ett idylliskt lugn och är perfekt för barnfamiljen med bilfria gator. Inte långt från ytterdörren finns samfällighetens gemensamma lekplats med fotbollsplan, gungor och lekredskap som bjuder in till enkel lek för barnen i området och dess kompisar. Samtidigt så har man närheten och promenerar ned till både havet och city på en kvart! Flertalet förskolor och skolor på gång- och cykelavstånd.

Är detta ditt blivande hem?


Boarea/biarea
136/68 kvm
Driftkostnad
35 532 kr/år
Tomtarea
185 kvm
Rum
5 rum (3-5 sovrum)
Såld
2023-07-14

Mäklarhuset Halmstad

Denna radhus på Gaggegatan såldes av oss 2023-07-14. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Gaggegatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.