Grötviksvägen 1

Grötviksvägen 1

Slutpris

7 300 000 kr


Söndrum / Stenhuggeriet— Halmstad

Grötviksvägen 1


Slutpris
7 300 000 kr

Söndrum / Stenhuggeriet— Halmstad

RYMLIG VILLA MED HAVSUTSIKT I STENHUGGERIET

Stig in i detta hus från 60-talet med genomgående härligt ljusinsläpp och trä som det tongivande materialet. Här erbjuds ett boende i tre plan med en yta om hela 196 + 112 kvadratmeter som fördelas på sex rum och kök. Detta hem har öppen spis, sociala ytor och en härlig atmosfär som det går att bygga vidare på. Missa inte möjligheten att rusta upp och omvandla detta boende i populära Stenhuggeriet till det hem du alltid längtat efter.

Här välkomnas du av en öppen hall med goda avhängningsmöjligheter. Fortsätt vidare in i det funktionella och rymliga köket med generösa arbetsytor och plats för ett mindre matbord och stolar. Huset har fyra sovrum samt ett öppet och lättmöblerat vardagsrum med stora sällskapsytor, öppen spis och vackert ljusinsläpp. Mellan kök och vardagsrum finns också en matplats. På övervåningen finns ett underbart allrum med fantastisk utsikt mot havet och plats för soffgrupp. Vidare finns en toalett på varje våning varav det på vindsplanet även har badkar. På källarplanet finns ett stort hobbyrum, bastu, tvättstuga och flertalet förråd.

Till husets höjdpunkter hör det inglasade och generösa uterummet med infravärme och fantastisk grönskande vinstock vilken brukar ge massor av gröna söta druvor. Här finns gott om plats för såväl soffgrupp som matbord där du kan luta dig tillbaka och koppla av och låta blicken landa på den rogivande, lummiga tomten med träd, buskar och en fin gräsmatta. I anslutning till huset finns också ett dubbelgarage med plats för två bilar.

Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i populära Stenhuggeriets hjärta med en insynsskyddad och barnvänlig (barnsäker tomt). I närområdet finns mycket populära förskolor samt grundskola upp till högstadienivå. Med en kort promenad tar du dig till charmiga Grötviks hamn eller ut i den närliggande tallskogen med underbara strövområden. Tylösand samt Flygstadens handelsområde finns bara en cykeltur bort och dessutom ligger Halmstads kärna en kort bilresa från bostaden.

Här kan du landa och utforma ditt drömboende!


Boarea/biarea
196/112 kvm
Driftkostnad
42 752 kr/år
Tomtarea
1 022 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-09-09

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Grötviksvägen såldes av oss 2020-09-09. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Grötviksvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.