Herr Svens väg 1

Herr Svens väg 1

Slutpris

3 500 000 kr


Snöstorp— Halmstad

Herr Svens väg 1


Slutpris
3 500 000 kr

Snöstorp— Halmstad

Välskött prydlig familjevilla i lugna kvarter

Den här eleganta 70-talsvillan på Herr Svens väg 1 har fint hörnläge på den lugna gatan i villakvarteren i Snöstorp. Det är ett praktiskt generöst hus i 1 plan om 152 kvm med källare och ett fristående garage. Fasad i traditionell mix av kalksandsten och trä, uppvuxen tjusig trädgård med formklippt grönska och en rejäl uteplats plus överbyggd altan i rakt västerläge. Huset öppnar med klass i hallen där man ser in i köket direkt och man anar resten av planlösningen men rummen väl definierade och avgränsade i känsla och funktion. Stora sociala ytor samt en privat avdelning dedikerat för familjen med tre sovrum och badrum. Biyta om 112 kvm erbjuder källare med bl.a gillestuga, hobbyrum, bastu och allt det praktiska med tvättstuga och förråd.

Bussarna går i strid ström in till stan och redan från tidig ålder kan de små ta sig för egen maskin till skola och fritidsaktiviteter på cykelbanan.

Detta är ett gediget och mycket väl omhändertaget hus av nuvarande ägare så även om man vill sätta sin egen prägel på det ena eller det andra kan man lugnt flytta in och fundera på vad som passar just dig och din familj bäst.

Välkommen på visning till Herr Svens väg 1!


Boarea/biarea
152/112 kvm
Driftkostnad
48 147 kr/år
Tomtarea
1 026 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2023-06-22

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Herr Svens väg såldes av oss 2023-06-22. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Herr Svens väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.