Hertig Knutsgatan 43E

Hertig Knutsgatan 43E

Slutpris

1 655 000 kr


Öster/Högskolan— Halmstad

Hertig Knutsgatan 43E


Slutpris
1 655 000 kr

Öster/Högskolan— Halmstad

Übercool tvåa med en unik interiör och låg månadsavgift!

Vi gillar när man går mot strömmen och vågar göra något unikt. Högst upp på Hertig Knutsgatan 43E finner vi denna ljusa gavellägenhet om 56 kvm renoverad i en unik amerikanskinspirerad stil. Handmålade listverk och hörnklossar i mörk markerande kulör, mörkbetsat parkettgolv och varma färgval på väggar/tapeter. Därtill ett modernt vitt kök med traditionella luckor, rostfria kapitalvaror, massiv bänkskiva i mörkbetsat trä, vita fasade kakelplattor, liten bardel och belyst vitrinskåp. Helkaklat badrum med exklusiv inredning från Miller, takdusch etc. Allt ifrån lister till WC-stol och tvättställ följer samma stil, vilket skapar en tydlig röd tråd.

Detta är helt enkelt en fantastisk lägenhet med modernitet och charm på samma gång, men som enkelt görs lite mer neutral med vit väggfärg. En viktig parameter är den låga månadsavgiften om 2 868 kr/mån och att föreningen anses vara stabil och mycket välskött. Lägenheten finner vi högst upp i fastigheten belägen på gavel med extra fönster och en trivsam balkong i söderläge.

Missa inte chansen till denna charmiga lägenheten i en mycket välskött HSB-förening nära Högskolan!


Boarea
56 kvm
Avgift
2 868 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-04-02

Mäklarhuset Halmstad

Denna lägenhet på Hertig Knutsgatan såldes av oss 2019-04-02. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Hertig Knutsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.