Klackens Långgränd 63

Klackens Långgränd 63

Slutpris

2 425 000 kr


Fyllinge— Halmstad

Klackens Långgränd 63


Slutpris
2 425 000 kr

Fyllinge— Halmstad

Rymligt radhus med hörntomt!

Välkommen till detta rymliga radhus om 148 kvm med hörntomt och uteplats+balkong i västerläge! I husets entréplan har man stora ytor för socialt umgänge, kök med matplats och vardagsrum med utgång till uteplats. Dessutom badrum, tvättstuga, förråd samt en groventré/pannrum. Ovanvåningen består av hela 4 st sovrum, badrum samt bastu. Bra förvaring i förråd/klädkammare. Här ges möjlighet att sätta sin egen prägel på boendet! Då huset ligger på en hörntomt, får man förutom en större tomt i området, även möjligheten att gå runt sitt hus. Detta gör det mycket mer praktiskt när man ska klippa gräset, häcken etc.

Området upplevs lugnt och för spralliga ben har man precis utanför ytterdörren ett stort grönområde så här kan barnen springa fritt och leka utan att man behöver oroa sig. Ytterligare plus att det är nära till både dagis, skola och Hallarnas shoppingområde med sitt stora utbud av allt man behöver. Huset värms upp via fjärrvärme och har ett mekaniskt ventilationssystem med återvinning vilket borgar för en bättre inomhusmiljö och lägre driftkostnader.

Vill du också skapa ditt hem på Fyllinge? Då ses vi på Klackens Långgränd 63!


Boarea/biarea
148/6 kvm
Driftkostnad
32 347 kr/år
Tomtarea
337 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2022-10-28

Mäklarhuset Halmstad

Denna radhus på Klackens Långgränd såldes av oss 2022-10-28. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Klackens Långgränd.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.