Korvettvägen 2

Korvettvägen 2

Slutpris

4 467 000 kr


Söndrum/Karlstorp— Halmstad

Korvettvägen 2


Slutpris
4 467 000 kr

Söndrum/Karlstorp— Halmstad

Rejäl familjevilla på Korvettvägen 2

På Korvettvägen 2 ligger denna rejäla familjevilla och väntar på ny familj att möta vardagen. Detta är ett stort välbyggt hus från 1977 om hela 177 kvm som har en flexibel planlösning som kan anpassas på många sätt. Fler barn eller större socialt behov? I dagsläget finns tre sovrum, ett stort på entréplanet och två på ovanvåningen som lätt kan utökas till hela sex st om familjesituationen kräver. Det ljusa vardagsrummet i vinkel och det generösa allrummet på ovanvåningen ser till att familj och vänner lätt får plats. Vidare kök, stor tvättstuga och tre toaletter (två badrum) så summa kardemumma har man allt man behöver under ett tak!

Huset står ganska mitt på tomten så man kan förflytta sina aktiviteter runt huset – i takt med solen eller mot skuggan. Helt plan gräsmatta som gjort för både fotbollsmål och studsmatta. Altanen med glastak ser till att man kan njuta även under regniga sommardagar och vill man förlänga sommaren ytterligare så ser vi fina möjligheter att glasa in altanen.

Området anses vara lugnt, barnvänligt och efterfrågan här är stor. Vi förstår varför då läget, ett par hundra meter från Ranagård, erbjuder direkt närhet till förskola, grundskola, Flygstadens stora utbud och Möllegårds naturreservat. Omgivningarna är lantliga som tillsammans med bekvämt avstånd till hav & strand innebär en oslagbar kombination.

Är du på jakt efter ett stort hus med generösa ytor i välvårdat skick där du kan sätta din egen prägel på din boendemiljö så är detta ett ypperligt tillfälle.


Boarea/biarea
177/10 kvm
Driftkostnad
46 497 kr/år
Tomtarea
709 kvm
Rum
5 rum (3-6 sovrum)
Såld
2022-10-03

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Korvettvägen såldes av oss 2022-10-03. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Korvettvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.