Kullavägen 16A

Kullavägen 16A

Slutpris

4 400 000 kr


Söndrum— Halmstad

Kullavägen 16A


Slutpris
4 400 000 kr

Söndrum— Halmstad

Renoverad enplansvilla med närhet till hav & strand, centrum och skola!

Här presenterar vi en renoverad och mycket välskött 1-plansvilla om 141 kvm boyta samt 17 kvm varmförråd och vidbyggd carport. Vad sägs om en näst intill helrenoverad villa med ett sprillans nytt och exklusivt badrum med inbyggda blandare, takdusch och väggnära golvbrunn från Unidrain. Dessutom modern öppen planlösning, renoverat kök samt ytterligare ett stort renoverat badrum med dusch, bubbelbadkar och dubbla tvättställ. Tomten ligger på hörna med grönskande Spireahäck runt om för en privat atmosfär. Uteplats och trädgård ligger i ett soligt söderläge med sol från morgon till kväll.

Ytterligare plus är läget på lugn återvändsgata samt närhet till hav & strand, skola, Söndrums centrum samt citykärnan och Tylösand. En varm sommardag kikar man på flaggorna och avgör om man bäst avnjuter solen på stranden nedanför, eller om man cyklar ut till Tylösand.

Detta är huset för er som uppskattar ett lättskött och praktiskt boende med låga driftskostnader då huset har ett effektivt FTX-system med värme från takventilation, 3-glas isolerfönster och 240 mm mineralull som isolering i väggarna.

Vi ses på Kullavägen 16A!

/Tommy & Henrik


Boarea/biarea
141/17 kvm
Driftkostnad
32 415 kr/år
Tomtarea
814 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-11-29

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Kullavägen såldes av oss 2017-11-29. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Kullavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.