Kungsgatan 3

Kungsgatan 3

Slutpris

5 425 000 kr


Centrum / Östra förstaden— Halmstad

Kungsgatan 3


Slutpris
5 425 000 kr

Centrum / Östra förstaden— Halmstad

MAGNIFIKT OCH UNIKT I TVÅ PLAN

Med denna magnifika takvåning byggd 2017 känns det som om vi förflyttats till ett lyxigt penthouse i New York! Denna våning i två plan om fyra rum och kök bjuder på en enastående boendemiljö där intrycken präglas utav en maffig känsla och imponerar även på den mest kräsna! Allt är noga genomtänkt och andas kvalité med materialval utöver det vanliga, vi säger bara WOW! Några exempel är den lyxiga och enorma WIC:en med platsbyggd inredning, köket med sitt moderna ljusa uttryck o kvalitativa vitvaror samt den öppna planlösningen mot allrummet med sina synliga takbjälkar och härligt ljusinsläpp via stora fönster. Badrummet är en upplevelse i sig med ångbastu, takdusch, nischer med belysning och en otroligt snygg inredning som ger hela badrummet en känsla av lyx och flärd. En trappa upp möts vi av loftet/vardagsrummet med läcker vy ner över entréplanet och med några få trappsteg nås den helt fantastiska utemiljön med både inglasat uterum OCH balkong som inte liknar något annat vi sett - helt magiskt! En bild säger mer än tusen ord säger man och det stämmer sannerligen här!

Denna takvåning nås med hiss och är lugnt belägen i mysiga kvarter i Östra förstadens anrika bebyggelse. Boytan mäter cirka 108 kvm och uterum (cirka 9 kvm ) samt balkong (cirka 6 kvm) och månadsavgiften är blygsamma 3 757 kr. Allt detta gör att lägenheten i sig passar bra in på hur området skildras av stadsbeskrivningen från 1908: Stadens mest fashionabla och storstadsmässiga del är den Östra förstaden.

Mina damer och herrar, detta är en sällsynt möjlighet att förvärva en av Halmstads mest spännande bostadsrätter med ren och skär njutning från början till slut!


Boarea
108 kvm
Avgift
3 757 kr/mån
Rum
4 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2021-06-30

Mäklarhuset Halmstad

Denna lägenhet på Kungsgatan såldes av oss 2021-06-30. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Kungsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.