Nissabogatan 4 / Centrum/Nissastrand / Halmstad

Slutpris
2 370 000 kr
Boarea
104 kvm
Avgift
6 723 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2015-02-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Nissabogatan såldes av oss 2015-02-20. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Nissabogatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum/Nissastrand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vi har haft äran att förmedla många lägenheter på Nissastrand. Nu kan vi erbjuda en i våra ögon mycket attraktiv trerummare.

Den är unik på så vis att den är 104 kvm stor, har en rejäl inglasad balkong med klinkers & söderläge, har längre ifrån intilliggande hus vilket skapar minimalt med insyn, en mycket hög standard med bland annat exklusivt kök med bänkskiva i granit, induktionshäll mm., klädkammare & separat tvättstuga i lägenheten.

Brf Villa Real byggdes 2008 med en hög kvalitet. Det märks inte minst på lister, dörrar, fönster ovan innerdörrar, marmorskivor i fönsterna etc. I månadsavgiften ingår förutom värme och vatten, även bredband, telefoni & tv. Helt enkelt en toppenlägenhet som nu söker nya ägare!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.