Nissastigen 41

Nissastigen 41

Slutpris

3 650 000 kr


Kärleken— Halmstad

Nissastigen 41


Slutpris
3 650 000 kr

Kärleken— Halmstad

MAGISK 20-TALARE MED WOW-KÄNSLA!

Nissastigen 41 stoltserar med att ha vunnit pris för Hallands bästa utsikt! Även om man inte kan leva på gamla meriter så är utsikten fortfarande bedårande och boendemiljön både inne och ute är i våra ögon smått magisk!

Villan har nära totalrenoverats under de senaste åren och visar idag upp en snygg, genomtänkt och imponerande interiör. Värt att nämna är det moderna köket i klassisk stil med köksö. Lagom öppenhet mellan kök, matsal och sällskapsrum. Tjusig braskamin från Nordpeis med glas mot både kök och matplats/sällskapsdel. Framknackad murstock. Tåliga klinkergolv med golvvärme samt nya vackra ekgolv i fiskbensmönster från Kährs. Två helkaklade badrum med det "lilla extra". Nydragen el där det även installerats infällda downlights i flera tak samt ett multiroomsystem med högtalare och appstyrning i 6 rum!

När vi vandrar genom villan finner vi hela tiden nya grejer att imponeras över. På övre plan tappar vi hakan när vi ser det stora "master bedroom" med vackert plankgolv, klädkammare och ett lyxigt badrum! Som om inte detta var nog, så finns här stora fönsterpartier med en vidunderlig utsikt över landskapen. WOW!

Idag erbjuder villan två sovrum samt mycket goda förvaringsutrymmen med två klädkammare samt en stor möblerbar hall som idag nyttjas till arbetsplats/kontor. Önskas ett tredje sovrum så inreds detta lämpligen i källaren eller så ger man sig på att dela av ett extra rum på övre plan? Källaren är i övrigt mycket fräsch med stor tvättstuga och bra förvaringsytor. På tomten finns även ett dubbelgarage om ca 44 kvm samt en inglasad altan om ca 15 kvm. Uteplatsen bjuder på en idyllisk känsla med infälld belysning och ett stort behandlat altandäck. Även härifrån har man en fin utsikt!

Det finns mer att skriva om detta underbara hus, men istället hälsar vi er varmt välkomna till Kärleken. Men se upp! Det lätt att bli förälskad :)


Boarea/biarea
114/60 kvm
Driftkostnad
29 875 kr/år
Tomtarea
683.5 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2018-05-23

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Nissastigen såldes av oss 2018-05-23. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Nissastigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.