Norra vägen 20 / Centrum / Galgberget / Halmstad

Renoverad trea med hiss och balkong!

Slutpris
2 430 000 kr
Boarea
76 kvm
Avgift
3 420 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-03-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Norra Vägen såldes av oss 2019-03-12. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Norra Vägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum / Galgberget är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vid foten av Galgberget kan vi nu erbjuda en underbar trerummare om 76 kvm belägen i en av Halmstads mest välskötta föreningar med en anmärkningsvärt låg månadsavgift om 3 420 kr. Interiören är renoverad och uppvisar en drömliknande boendemiljö. Eller vad sägs om ett stort spa-liknande badrum, ett stilrent modernt kök och ett stort ljust vardagsrum med utgång till inglasad balkong i västerläge. Utöver rikligt med garderober inne i själva lägenheten finns dessutom ett förråd som nås från balkongen samt ett stort varmförråd i entréplan. Vi charmas av att de flesta lägenheterna har skapat en egen liten uteplats på loftgången utanför sin entrédörr samt den fina innergården som skapar en liten oas sommartid. Vi gillar den hemtrevliga känsla detta ger!

Detta är helt enkelt en suverän lägenhet som nu inväntar ny ägare! Närhet till naturen på Galgberget och längs med Nissan, men även nära in till pulsen i citykärnan. Helt optimalt i våra ögon!

Helt enkelt en toppenlägenhet som vi varmt kan rekommendera :)

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration